VM 2022

2 min læsningGrabara langer ud: Vis Jess Thorup respekt!

Kamil Grabara giver ikke meget for pressens håndtering af Jess Thorup, som nu er fyret og er forhenværende FCK-træner.

2 min læsning
Kamil Grabara
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kamil Grabara er tilbage i F.C. Købehavns trup til søndagens brag mod sin tidligere klub AGF efter en længere skade, og han er således også i pressens søgelys nok engang, efter han har lavet et interview med Tipsbladet.

Her retter han nemlig en hård kritik mod den danske sportspresse, der ifølge ham har behandlet den nu forhenværende FCK-cheftræner Jess Thorup rædderligt.

– Det er altid træneren, der må tage imod al skidtet, og pressen gav ham vel kun fred i to uger i sidste sæson, efter at vi lige var blevet mestre, indleder målmanden og fortsætter:

– Allerede efter det første nederlag i denne sæson, startede I (journalister, red.) forfra. Det er så let for pressen at gå efter træneren hver gang, et hold enten spiller uafgjort eller taber.

– Man bør som minimum vise Jess respekt for at bringe mesterskabet tilbage til F.C. København efter tre års tørke og samtidig føre klubben i Champions League, siger Kamil Grabara således til Tipsbladet, hvor han samtidig erkender, at fyringen ikke er landet uden grund:

– Vi er på niendepladsen i Superligaen og har tabt seks ud af ti kampe, så selvfølgelig kan sådan noget ske. Det er dog slet ikke ensbetydende med, at jeg mener, det er Jess’ skyld.

Stensikker Grabara: Jeg ser ikke nogen konkurrence om målmandsposten

F.C. København, der altså har Kamil Grabara med i truppen igen, møder søndag aften den 2. oktober AGF hjemme i Parken i en kamp der starter klokken 18:00 og som kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer