VM 2022

1 min læsningÆrgerlig Jürgen Klopp begræder endnu en uafgjort: De trampede på vores blomst

Jürgen Klopp er frustreret efter Liverpools fjerde uafgjorte resultat i syv forsøg, men alligevel var manageren imponeret over dagens modstandere.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Liverpool v Brighton & Hove Albion - Anfield, Liverpool, Britain - October 1, 2022 Liverpool manager Juergen Klopp REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Fra 0-2 til 3-2 til 3-3.

Sådan var kampforløbet for Jürgen Klopp og Liverpool lørdag eftermiddag. Den tyske manager kunne se til, mens Leandro Trossard underholdte Anfield Road med et hattrick for Brighton.

Roberto De Zerbi stod for første gang i spidsen for gæsterne, og hvad der blev bragt på banen overraskede Klopp en smule.

– Brighton er et rigtigt godt mandskab og virkelig et hold. Det var en anderledesformations. Vi var en smule overrasket, men vi var allerede kommet bagud 2-0, da vi tilpassede os. Vi scorede vores mål efter kontraer og kunne godt have vundet. Fortjente vi at vinde? Jeg er ikke sikker, Brighton fortjente også noget, siger Klopp.

– Med alle de gode ting vi har gjort i løbet af ugen er vores selvtillid en lille blomst. Når nogen tramper på den, så er det virkelig svært. Vi bliver nødt til at acceptere det. Selvfølgelig er det ikke tilfredsstillende for os, men det er, som det er, siger Klopp til BBC.

Highlights: Brighton-hattrick aflyste Liverpools comeback-sejr

– Jeg ved, at vi har 10 point, det er virkeligheden. Jeg gemmer mig ikke for den. Vi skal gå sammen om at bygge noget op, lyder det fra Liverpool-manageren.

Liverpool har efter dagens kamp 11 point op til Arsenal, der dog har spillet en kamp mere, mens titelfavoritterne fra Manchester City er syv point foran med samme kampantal.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer