VM 2022

2 min læsningIngen FCK-fans til næste derby: Rammer de forkerte

F.C. Københavns direktør, Jacob Lauesen, mener ikke, at beslutningen om at lade næste derby blive spillet uden udebanefans rammer de rigtige.

2 min læsning

Den valgte løsning rammer de forkerte.

Således lyder det fra F.C. Københavns direktør, Jacob Lauesen, efter Divisionsforeningen torsdag oplyste i en pressemeddelelse, at det kommende derby mellem Brøndby IF og F.C. København bliver uden udebanefans.

Eftersom kampen bliver spillet på Brøndby Stadion den 16. oktober, er det altså FCK’s fans, der ikke må komme på lægterne til opgøret.

– Vi synes, at det her er en uheldig situation for vores fans. Den valgte løsning rammer de forkerte, mens beslutningen også sportsligt er en ulempe for F.C. København. Men vi må tage den til efterretning, siger FCK-direktøren og fortsætter:

– Siden vi blev gjort bekendt med beslutningen, har vi selv afsøgt mulighederne for et alternativ. Det kunne have været en løsning, hvor vores fans blev bragt til og fra Brøndby Stadion i busser fra et bestemt sted.

– Der har dog været bred enighed blandt vores fangrupper om, at de ikke ønskede at tage til kampen under de forhold, blandt andet på grund af den episode, der var på Fyn efter vores kamp i Herning. Den beslutning respekterer vi, siger Jacob Lauesen.

Ingen udebanefans til kommende derby mellem Brøndby og FCK

Den nævnte episode på fyn skete efter F.C. Københavns seneste kamp ude mod FC Midtjylland.

Da busserne med de medrejsende fans ankom til Fyn, skulle en gruppe Brøndby-tilhængere have overfaldet tilfældige FCK-fans.

F.C. København oplyser desuden, at eftersom FCK-fans af sikkerhedsmæssige årsager ikke kan komme til kampen, sender FCK kun det mest nødvendige personale med en konkret funktion til kampen.

F.C. København skriver videre, at man både forventer og opfordrer til, at alle FCK-fans respekterer beslutningen og holder sig væk fra Brøndby Stadion i forbindelse med kampen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer