Premier League

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Stor uenighed i tv-studiet når klubfodbolden vender tilbage

Det er blevet tid til femte runde af BIG 9, hvor klubfodbolden atter vender tilbage efter en landsholdspause, der stod på masser af kampe i Nations League. I denne uge er Allan og Kristian meget uenige om udfaldet i stort set alle ni kampe, der udspiller sig i Premier League, LaLiga og Serie A.

BIG 9, som er Bet25’s nye puljespil i Danmark, er nok engang tilbage med endnu en kupon, hvor du skal forudsige om ni europæiske kampe ender 1, X eller 2 og om der kommer over eller under 2,5 mål i kampene.

Denne gang med kampe fra de europæiske turneringer, der vender tilbage efter en landsholdstermin, der blandt andet stod på kampe i Nations League og masser af testkampe for mange nationer, der i november og december skal til VM-slutrunde i Qatar.

I denne runde er der stor uenighed blandt Allan og Kristian om udfaldet på de ni udvalgte kampe på BIG 9-kuponen. Kampe, der udspiller sig i England og Premier League, Spanien og LaLiga samt i Italien og Serie A.

Herunder kan du som hver uge på campo.dk få de bedste råd og tips i en tv-udsendelse, som chefredaktør Allan Hvid og nyhedsredaktør Kristian M. Korotayev står bag.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoret artikel

Kamp 1: Liverpool – Brighton (HVID)

Kampstart lørdag klokken 16:00

Anfield danner lørdag eftermiddag ramme om opgøret mellem Liverpool og Brighton i Premier League, hvor begge klubber har massevis på spil.

Særligt hjemmeholdet, der har fået en ringe start på Premier League, hvor man i skrivende stund er placeret som nummer otte i rækken – ni point fra Arsenal på førstepladsen. Alligevel er Allan overbevist om, at Jürgen Klopp og resten af The Reds får vendt stimen nu, og at Liverpool tager en sikker sejr mod Brighton, der lidt overraskende ligger nummer fire i tabellen efter en imponerende sæsonstart.

Liverpool har dog klart underpræsteret i starten af sæsonen, men har også vist, at når de vender tilbage på det niveau, vi kender dem for i nyere tid, så performer de også helt vildt.

Samtidig burde de have scoret langt flere mål for nuværende, end de har gjort, hvis man tager et kig på ‘expected goals’. Derudover vender Andy Robertson højst sandsynligt tilbage efter en skade, mens Darwin Núñez brugte landsholdspausen på at komme på måltavlen for Uruguay i en testsejr over Canada.

Der er nogle ting, der begynder at gå i Liverpools retning, og Allan kan ikke se, at Liverpool ikke får scoret mindre end to mål på Anfield mod Brighton, der omvendt også sagtens kan komme på måltavlen. Derfor spår han en hjemmesejr til Salah, Núñez og Robertson i en kamp, hvor der kommer mere end 2,5 mål.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Darwin Núñez
Darwin Núñez kom på tavlen for Uruguay i landsholdspausen, hvor man besejrede VM-nationen Canada med 2-0 i en testkamp spillet i Bratislava. Det kan ifølge Allan vise sig særdeles betydningsfuldt og afgørende for Liverpools chancer for at tage alle tre point lørdag på Anfield mod Brighton. Foto: Radovan Stoklasa/Reuters/Ritzau Scanpix

Kamp 3: Crystal Palace – Chelsea (Korotayev)

Kampstart lørdag klokken 16:00

Der kan ikke herske nogen som helst tvivl om, at lørdagens London-derby i Premier League mellem Crystal Palace og Chelsea er et vitalt et af slagsen for særligt sidstnævnte. Graham Potter er ny mand i spidsen for The Blues og har for nuværende kun set sit hold være i aktion én sølle gang i en kamp, der var det samme.. Nemlig sølle.

Her fik man nemlig kun skrabet et enkelt point sammen på hjemmebane mod Red Bull Salzburg i Champions League, hvorfor han, klubben og den nye ejerkreds skal til at steppe gevaldigt op, hvis ikke det skal ende med en katastrofal sæson med et tidligt exit fra verdens fornemmeste og mest prestigefyldte klubturnering og et udfald, hvor man ender udenfor top fire i Premier League, hvilket vil være alt andet end godkendt i Chelsea og klubbens selvforståelse.

Holdet kommer med to formstærke profiler i Kai Havertz og Mason Mount, der begge kom på tavlen i det vilde 3-3 Nations League-brag mellem England og Tyskland på Wembley Stadium i midtugen.

Læg dertil at Chelsea yderligere har masser af x-factor i sin offensiv, hvor særligt Raheem Sterling har vist storspil for The Blues i sæsonindledningen – og vel nok været bedste mand indtil nu, hvilket ikke har krævet de helt store præstationer. Indrømmet.

Alligevel er jeg overbevist om, at Chelsea napper alle tre point mod den ellers dygtige og kommende topmanager Patrick Vieira, da Palace ikke kan stå imod Chelseas offensive styrke, hvis det ellers kommer til at spille for Graham Potter og hans taktiske plan til opgøret.

Anbefaling: 2 og over 2,5 mål
Alternativ: Brug en gardering på ‘under 2,5 mål’ og alternativt endnu en gardering på X’et. Jeg kan simpelthen ikke se, at Chelsea taber denne kamp grundet betydningen og vigtigheden af, at de SKAL have alle tre point.

Kai Havertz
Kai Havertz var brandvarm i landsholdspausen, hvor han med to scoringer var med til at sikre Tyskland 3-3 mod England på Wembley Stadium. I selvsamme kamp kom Mason Mount endelig også på måltavlen i denne sæson, hvilket kan vise sig betydningsfuldt for Chelsea, der jagter oprejsning i både Premier League og i Champions League, hvor man er kommet skidt fra land i sæsonindledningen. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Ugens BIG 9-kupon

I udsendelsen spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud i denne runde.

OBS: Husk at bruge dit Wildcard (W) som er en gratis helgardering på hver kupon.

Kristian satser på en målrig kamp og udesejr til Chelsea mod Crystal Palace i et sandt London-derby, mens han også er forholdvis overbevist om, at FC Barcelona besejrer RCD Mallorca ude på Visit Mallorca Estadi på solskinsøen i endnu en kamp, hvor der bliver scoret mere end to gange.

Allan kigger derimod mod Anfield, hvor Liverpool tager imod Brighton i Premier League. Her er chefredaktøren overbevist om, at Jürgen Klopps tropper besejrer debuterende Brighton-chef Roberto De Zerbis ditto i en kamp, hvor der bliver scoret mere end to gange.

Derudover kigger han mod Stadio Giuseppe Meazza i Milano, hvor kriseramte Inter og AS Roma, der begge har fået en tvivlsom start på sæsonen og for nuværende ligger udenfor top fem-placeringerne i Serie A, brager sammen. Her er han sikker på, at Inter viser sig for stærke for José Mourinho og co. og napper en sikker sejr i en kamp, hvor der bliver scoret mere end 2,5 mål.

Og som du kan se herunder, så vælger Allan og Kristian i denne uge at placere deres Wildcards på hver sin kamp.

Kristian M. Korotayevs kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 1. oktober klokken 16:00.
Allan Hvids kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 1. oktober klokken 16:00.

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

I det interne regnskab lagde Allan sig i den forrige runde op på siden af Korotayev. Dette scenarie har dog nok engang ændret sig, da Korotayev igen har lagt sig i spidsen med tre flere rigtige end Hvid i den samlede stilling.

Det skete, da førstnævnte i den netop afsluttede runde ramte seks ud af ni rigtige på kuponen, der udelukkende talte opgør fra Nations League, mens Hvid havde en skidt runde med blot tre korrekte udfald.

Nu er vi kommet til femte runde af BIG 9, hvor klubfodbolden altså atter ruller. Og med stor uenighed i studiet – og på de to spillede kuponer – kommer der helt sikkert igen til at blive rykket på den samlede stilling.

Korotayev fører det interne regnskab med 22 ud af 36 rigtige mod Hvids 19, inden vi går ind i femte runde af BIG 9. Dermed er der lagt op til at campo.dk’s chefredaktør skal kridte skoene, hvis han vil hente sin nyhedsredaktør i den samlede stilling.

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoret artikel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P