1 min læsningFCK-fans revser Divisionsforeningen: De skyder forbi skiven

Fangruppen FCKFC mener, at Divisionsforeningen straffe de forkerte fans, når de udelukker FCK-tilhængere fra derbeyt den 16. oktober.

1 min læsning
FC København fans Divisionsforeningen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

“Divisionsforeningen skyder forbi skiven og rammer de forkerte.”

Sådan indledes en officiel udmelding fra F.C. København fangruppen, FCKFC torsdag aften.

Udmeldingen kommer i kølvandet på Divisionsforeningens beslutning om at udelukke FCK-fans fra kampen mod Brøndby den 16. oktober. En beslutning, der vækker stor utilfredshed hos fansene af de danske mestre.

– Vi, FCKFC, stiller os yderst kritiske overfor denne beslutning, da det på den ene side rammer en masse fredelige FCK-fans og samtidig giver hjemmeholdet en sportslig fordel, selvom det er Brøndbys fans, der på det seneste har stået bag en række episoder, herunder angreb på FCK-fans i ind- og udland, skriver fanklubben i en udmelding på deres hjemmeside.

Desuden fremgår det af udmeldingen, at man i FCK-lejren er bange for, at beslutningen vil sende et signal om, at urolighederne har en positiv effekt.

– Vi er desuden bange for, at netop denne afgørelse sender et signal til visse grupperinger om, at ballade betaler sig, hvis de handlinger, vi har været vidner til de seneste måneder, afføder straf af anden part end den udøvende, fremgår det af udmeldingen.

Ingen FCK-fans til næste derby: Rammer de forkerte

Slutteligt opfordrer fangruppen til, at samtlige FCK-fans tilslutter sig klubbens opfordring og holder sig fra Brøndby Stadion i forbindelse med kampen.

F.C. København har fire kampe på programmet inden det omtalte derby, hvor Manchester City blandt andet venter af to omgange, og AGF gæster Parken søndag klokken 18:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer