VM 2022

1 min læsningBrøndby Support bakker op om tiltag: Man skal ramme de få

Brøndby Support støtter op om tiltagene, som Divisionsforeningen tidligere torsdag præsenterede for at undgå ballade på tribunerne.

1 min læsning
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Fodbold skal afvikles sikkert for både spillere og fans.

Det har dog ikke været tilfældet i den seneste periode, hvor der har været flere bataljer med Brøndby-tilhængere, som ikke er forenelige med klubbens ønske.

Nu har Brøndby Support forholdt sig til udmeldingen fra Divisionsforeningen, som du kan læse mere om her.

– Vi har forståelse for, at klubben er tvunget til at agere, og er blevet pålagt – i en periode – at gøre brug af navn på billet og sammenholde disse med karantænelister af divisionsforeningen. Vi er derudover rigtigt glade for, at klubben har valgt at tage et yderligere tiltag i brug og har investeret i et mobil ansigts-genkendelsessystem, som matcher det, vi allerede i dag har på hjemmebane til at tage med på udebane, lyder det fra Brøndby Supports hjemmeside.

Foruden udmeldingen tager Brøndby Support selvsagt stor afstand fra vold og hærværk.

– Det er vigtigt for os også at understrege, at straffe ikke bør stå alene. Hvis antallet af episoder skal mindskes, er det vigtigt, at restriktioner følges op med præventive tiltag så som optimering af indslusning og udslusning på stadion, samarbejde og erfaringsudveksling i forhold til optimering af det generelle sikkerhedsarbejde, læring fra tidligere kampe skal forankres og tages i brug til kommende kampe.

Brøndby IF møder på søndag Lyngby BK i et lokalopgør, som fløjtes i gang klokken 16.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer