VM 2022

2 min læsningBrøndby ramt af nye krav: Bliver mere tidskrævende at være Brøndby-fan

Brøndbys fans skal fremover vise ID ved udebanekampe.

2 min læsning

Det bliver mere tidskrævende at være Brøndby-fan.

Der har den seneste tid været stor påstyr i forbindelse med flere af Brøndbys kampe, og Divisionsforeningen har derfor vedtaget, at Brøndbys fans fremover skal vise gyldigt ID ved alle udekampe.

Det nye krav gør sig gældende i både Superligaen og Pokalen. Det oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse torsdag.

Fremadrettet skal Brøndby IF sikre personidentifikation ved alle kampe på udebane i 3F Superliga og Pokalen. Det vil sige navn registreret på billetten i forbindelse med billetkøb – og individuel ID-kontrol, som skal korrespondere med navnet på billetten, inden man kan visiteres og få adgang til udebaneafsnittet.

Brøndby skal sikre, at processen eksekveres effektivt. Kravet opretholdes så længe, det vurderes hensigtsmæssigt, står der i pressemeddelelsen.

Derudover har Divisionsforeningen besluttet sig for, at der skal være en sikkerhedsobservatør til Brøndbys udekampe. Dette tiltag gælder foreløbigt frem til vinterpausen.

– Det bliver lidt mere tidskrævende at være Brøndbyfan til kommende udebanekampe, men til gengæld håber vi, at de nye tiltag er med til at sikre, at vi altid kan tilbyde en tilstrækkelig sikkerhed i forbindelse med alle kampe i 3F Superliga – også for alle tilskuere i udebaneafsnittet, udtaler Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.

Yngste debutant i Brøndbys historie: Jeg havde svært ved at sove

I pressemeddelelsen oplyses det videre, at muligheden for at have tilskuere med til udekampe i fremtiden for Brøndby afhænger af, om tiltagene eksekveres effektivt og får de ønskede virkninger.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer