3F Superligaen

Yngste debutant i Brøndbys historie: Jeg havde svært ved at sove

Oscar Scwhartau blev Brøndbys yngste debutant nogensinde, da han tidligere denne sæson fik debut med sine blot 16 år og 61 dage.

Oscar Schwartau har taget ikke bare Brøndby, men hele Superligaen med storm.

Han fik sin debut for de blå-gule, da han i sæsonens første kamp startede inde for Brøndby mod AGF.

Siden da, har unge Schwartau fået yderligere ni kampe for Brøndby i alle turneringer og han scorede også sit første mål, da han mod OB krøllede den op i hjørnet og blev dermed også klubbens yngste målscorer nogensinde.

Det er dog stadig debuten, der står printet fast i Schwartaus hukommelse. Det fortæller han i et interview med campo.dk.

– Ja, det var selvfølgelig en vild oplevelse. Jeg er rigtig glad og stolt over at kunne blive den yngste debutant i Brøndbys historie. Det betyder meget for en. Det var rigtig stort for mig, min familie og mine venner. Så det er jeg rigtig stolt over.

Den unge debutant, var dog ikke helt uden sommerfugle i maven, da han gik ud til opvarmningen.

Superliga-klubber får bøder for kast af pyroteknik

– Når man løber ud til opvarmning og hele stadion står og klapper, så er det klart, at der er lidt nervøsitet første gang. Men lige så snart man først kommer ind i det og kommer i gang, så falder nervøsiteten, og så er det bare fedt.

Brøndbys unge komet fik at vide dagen inden kampen mod AGF, at han skulle starte inde. Natten op til kampen var dog ikke fyldt med søvn uddyber Schwartau.

– Det var lidt svært at sove om natten. Der må jeg være ærlig, siger Oscar Schwartau med et stort smil.

Han fortæller afsluttende, hvilken oplevelse det var for ham, at spille foran Brøndbys berømte tribune, “Sydsiden”.

– Det var fantastisk. Fantastisk, at få den opbakning fra Sydsiden. Det var stort, at stå der og få sunget en sang om sig selv, så det var helt fantastisk.

Se hele interviewet med Oscar Schwartau øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P