VM 2022

1 min læsningMedie: Mbappé frustrerer i omklædningsrummet

Kylian Mbappé skulle angiveligt have gjort sig upopulær blandt både holdkammerater og trænere efter at have lagt sig ud med flere personer tæt på både klub- og landshold.

1 min læsning
Mbappe Paris Saint Germain Frankrig irriterer
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han er idoliseret af millioner for hans evner indenfor kridtstregerne.

Men udenfor dem er Kylian Mbappés popularitet angiveligt dalende. I hvert fald blandt franskmandens holdkammerater.

Ifølge det spanske medie El Confidencial skulle verdensstjernen være kommet i unåde hos holdkammeraterne og er ikke længere den mest populære mand i omklædningsrummet hos Paris Saint-Germain.

– Franskmandens beslutninger, opførsel og udtalelser har betydet et betydeligt fald i popularitet hos holdkammerater, trænere, fans og landsmænd, skriver det spanske medie.

Mbappé forlængede sin kontrakt med PSG i sommer og skulle angiveligt have fået stor indflydelse i klubben. Og i kølvandet på forlængelsen skulle Mbappé have krydset klinger med en række forskellige personer.

Mest bemærkelsesværdigt er forholdet mellem franskmanden og Neymar angiveligt være lagt på køl, eftersom Mbappé skulle have ønsket brasilianeren solgt.

Messi roser: Han er et bæst! Bliver en af de bedste i de kommende år

Og heller ikke på det franske landshold har Mbappé ifølge Le El Confidencial gjort sig positivt bemærket, da han han har frabedt sig at deltage i visse sponsorarrangementer.

Senest, Kylian Mbappé var i aktion, var, da han i søndags tabte 0-2 i Parken med Frankrig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer