VM 2022

1 min læsningHold kæft, hvor er han god! – Hjulmand storroser Eriksen

Christian Eriksen spillede en fantastisk kamp imod Frankrig, og efter kampen fik kreatøren stor ros fra sin landstræner.

1 min læsning
Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Danmark og især Christian Eriksen fik de fleste op ad sæderne med præstationen imod Frankrig og ikke mindst landstræner Kasper Hjulmand.

Efter sejren over franskmændene manglede den succesfulde træner ikke ligefrem ord, da han skulle sige noget om Christian Eriksen.

-Jeg har set ham spille mange gode kampe, men hold kæft, hvor er han god, siger Hjulmand om sin midtbanekreatør og fortsætter:

– Jeg tager mig selv i en gang imellem at stå derude – og jeg skal være fokuseret som træner og gå og tænke taktisk – og bare nyde, hvad han gør.

– Han er så god, han er så afslappet og så fantastisk en fodboldspiller. Jeg nyder at se ham spille, jeg synes, det er et privilegium at stå ude på sidelinjen som træner og se en spiller, der spiller som han gør, siger Hjulmand.

Det er nok ikke gået manges næse forbi, at Christian Eriksen denne sommer skiftede til storklubben Manchester United, hvor danskeren har haft stor succes indtil nu.

Men at Eriksen har succes for en af de største klubber i engelsk fodbold overrasker ikke Kasper Hjulmand.

– Jeg har sagt det mange gange, og jeg mener det stadigvæk. Han kan spille på alle hold i verden og forstærke dem.

Suveræne Eriksen og storspillende Danmark nedlagde verdensmestrene

Du kan se det fulde interview med Kasper Hjulmand øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer