VM 2022

1 min læsningTidligere United-keeper om pladsen på landsholdet: Jeg er bagud

Dean Henderson indrømmer, at han stadig er bagefter i forhold til sine konkurrenter, når det kommer til pladsen i det engelske mål.

1 min læsning
Henderson England VM Southgate
Soccer Football - UEFA Nations League - Group C - Italy v England - San Siro, Milan, Italy - September 23, 2022 England's Dean Henderson during the warm up before the match REUTERS/Alberto Lingria

Jordan Pickford har længe været fast mand i buret for det engelske landshold.

Dog har der også ofte været tvivl om, hvorvidt der findes bedre alternativer end Everton-keeperen, som kan vogte målet.

Og i den diskussion er en af udfordrende, som bliver nævnt, den tidligere Manchester United-keeper, Dean Henderson. Men Henderson, som i sommer skiftede til Nottingham Forest, mener selv, at der stadig er et stykke vej til det engelske bur.

– Jeg tror, jeg er bagud lige nu. Det er klart, at jeg ikke spillede så meget i sidste sæson, og de andre gutter har gjort det rigtig godt, fortæller Henderson til Sky Sports.

Men først og fremmest er målet at være en del af truppen, der i november rejser til Qatar for at spille VM.

– Jeg vidste, at den bedste chance for at gøre det (red. komme med til VM) var at komme ud og spille fodbold og være i Gareth Southgates overvejelser, fortæller Forest-keeperen om sine VM-ambitioner.

Tidligere United-kollega raser mod Maguire-kritikkere: Det er en katastrofe

Efter skiftet til Nottingham Forest er det da også blevet til mere spilletid for Henderson, som har fået syv kampe i buret for oprykkerne i indeværende sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer