VM 2022

1 min læsningTidligere United-kollega raser mod Maguire-kritikkere: Det er en katastrofe

Nemanja Matic lagde ikke fingre i mellem, da han gav sin mening til kende om, hvad der bliver sagt og skrevet om hans tidligere holdkammerat, Harry Maguire.

1 min læsning
Matic Maguire kritik katastrofe
Foto: Rui Vieira/Reuters/Ritzau Scanpix

Harry Maguire har måtte lægge øre til store mængder kritik siden hans skifte til Manchester United i 2019.

Heller ikke under den nye United-manager, Erik ten Hag, har englænderen kunne finde formen, og kritikken blev ikke mindre af hans optræden i Englands nederlag mod Italien.

Men nu kommer en af hans tidligere holdkammerater i Manchester United, Nemanja Matic, ham til undsætning. Serberen mener, at kritikken af Maguire er utilstedelig og gået alt for vidt.

– Det, folk gør ved ham, er en katastrofe. Alting er nødt til at have en grænse, og alle de folk, som skriver på sociale medier, har ikke deres eget liv, så de er nødt til at skrive dårlige ting om andre, fortæller Roma-spilleren til The Times.

Kritikken af Maguire bunder primært i englænderens sportslige præstationer, men har også strukket sig udover fodbolden.

Blandt andet tog de kritiske røster et nøk op, da United-kaptajnen på en ferie i Grækenland blev arresteret efter håndgemæng med en græsk politimand.

Journalist: Engelsk landsholdsspids interesseret i United-skifte

I indeværende sæson er kritikken endnu ikke forstummet, og spilletid er der heller ikke blevet mere af, da Maguire blot har spillet fem kampe, hvoraf to har været fra bænken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer