Dansk Fodbold

Christian Eriksen følger Hjulmands opfordring: Tænker på det dagligt

Kasper Hjulmand synes, der er lang tid til VM og opfordrer de danske spillere til at tænke på slutrunden hver dag. Det gør Christian Eriksen allerede.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen førte søndag aften dirigentstokken på den danske midtbane, da de franske verdensmestre blev besejret med 2-0 i den sidste runde af Nations League.

Med afslutningen af Nations League ser det danske mandskab frem mod VM i Qatar, der for Danmarks vedkommende skydes i gang mod Tunesien den 22. november.

De knap to måneders pause før slutrunden bekymrer Kasper Hjulmand. Derfor har landstræneren bedt landsholdstruppen tænke på VM hver dag, når de løber rundt i deres respektive klubber. Christian Eriksen fortæller til campo.dk, at han allerede tænker på VM dagligt.

– Det tror jeg, at jeg gør i forvejen, så det er ikke noget nyt. Det tror jeg heller ikke, at det er for de andre spillere.

– Det er en fed ting, vi skal ind og være med til. Det her hold har kunnet kvalificere sig frit til slutrunden, så det er fedt at skulle ned og spille VM, siger Christian Eriksen.

Real Madrid-stjerne fremhæver flere danskere: De har helt klart stor kvalitet

En anden bekymring som den danske landstræner har luftet, er en bekymring for skader før VM, men også den vækker genklang hos danskernes helt store stjerne.

– Han er vel landstræner, han skal jo passe på sine spillere, han har ikke så mange muligheder. Han kommer ikke til at se os i hverdagen før VM, så han skal være lidt påpasselig, lyder det fra Christian Eriksen.

Christian Eriksen var efter kampen søndag glad for afskeden med Parken før VM. Det kan du høre ham fortælle om nedenfor.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P