Europæisk Fodbold

Dani Alves afslører: I mundhuggeri med Ronaldo til Ballon d’Or ceremonien

Dani Alves og Cristiano Ronaldo røg i et skænderi i et omklædningsrum ved en Ballon d'Or galla.

Ronaldo Dani Alves skænderi Ballon d'or

Rivaliseringen mellem FC Barcelona og Real Madrid har i årevis trukket tråde til begivenheder uden for kridtstregerne.

En af Barcelonas absolutte ikoner Dani Alves var selv en del rivaliseringen i årevis – nærmere bestemt fra 2008-2016.

I en podcast med den mexicanske fodboldspiller Efrain Velarde fortæller Dani Alves nu om en specifik situation ved en Ballon d’Or ceremoni, hvor højrebacken og Cristiano Ronaldo, der dengang spillede i Real Madrid, røg i et skænderi bag kulisserne. Det nåede bare aldrig ud til offentligheden.

– Det var inden et stort opgør (mellem Barcelona og Real Madrid, red.) Jeg gik over til ham for at hilse, men han hilste ikke tilbage. Der opstod et skænderi, som aldrig kom ud, men vi var faktisk i et skænderi i et omklædningsrum til Ballon d’Or-ceremonien, siger Dani Alves til podcasten Casa Velarde.

Siden hændelsen har den 39-årige brasilianer opbygget en enorm respekt for Ronaldo, som han også måtte holde skjult i Barcelona.

– Jeg elsker Cristiano. Nu, hvor ingen af os er i Barcelona eller Real Madrid, kan jeg godt sige det. Det kunne jeg ikke dengang, vi spillede der.

– Cristiano er en rollemodel for os alle. Den bedste rollemodel der findes. Jeg respekterer ham rigtig meget, og jeg har haft muligheden for at fortælle det til ham personligt, siger Dani Alves.

Upassende eller voldelig adfærd: FA retter sigtelse mod Ronaldo

De to tidligere rivaler fik et godt kendskab til hinanden og kvaliteterne imellem dem, da Ronaldo var positioneret som venstre wing, mens Dani Alves modsat skulle dække verdensstjernen op fra højrebacken i den tid, de repræsenterede de spanske storklubber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P