1 min læsningUpassende eller voldelig adfærd: FA retter sigtelse mod Ronaldo

Cristiano Ronaldo er blevet sigtet af det engelske fodboldforbund, for en episode der fandt sted tilbage i april.

1 min læsning
Soccer Football - Europa League - Group E - Manchester United v Real Sociedad - Old Trafford, Manchester, Britain - September 8, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo reacts REUTERS/Craig Brough

Det engelske fodboldforbund har rettet en sigtelse mod Cristiano Ronaldo efter en episode i den forgangne sæson.

Lørdag den 9. april spillede Manchester United mod Everton, og her har Ronaldo ifølge forbundet overtrådt regelsættet efter slutfløjt.

– Cristiano Ronaldo er blevet sigtet for et brud på ‘FA Rule E3’ for en situation efter slutfløjt i Manchester Uniteds kamp mod Everton lørdag den 9. april 2022.

– Det påstås, at angriberens opførsel efter slutfløjt var upassende og/eller voldelige, lyder det fra FA ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

Hvad der ligger bag sigtelsen på Ronaldo nævnes ikke på hjemmesiden, men ifølge BBC er der tale om en episode, hvor den portugisiske stjerne smadrede en telefon ud af hånden på en fan. Den kan du se nedenfor.

Rasende Ronaldo: Smadrer fans telefon efter nederlag

Manchester United bakker op om stjernen, der også selv har undskyldt for episoden med den unge fan. Tilbage i april blev den unge dreng med sin mor inviteret på Old Trafford af Cristiano Ronaldo.

Den portugisiske superstjerne er i disse dage en del af den portugisiske landsholdslejr. De skal i aktion lørdag aften mod Tjekkiet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer