VM 2022

2 min læsningBrøndby-gruppering med klar udmelding: Internetkrigere og løgnagtige journalister

Brøndby-grupperingen Alpha går til modangreb, efter gruppen i den seneste tid har fået skylden for en stor del af den vold og uro, som har set dagens lys fra Brøndby-tilhængere.

2 min læsning

– “Til internetkrigere og løgnagtige journalister”.

Således indleder Brøndby-grupperingen Alpha den udmelding, som de søndag har delt.

Årsagen er, at gruppen på det seneste er blevet sat i forbindelse med flere af de tilfælde af vold og hærværk, som huserer blandt et mindretal af Brøndbys tilhængere.

Derudover har gruppen også tiltrukket sig stor opmærksomhed i forbindelse med modtagelsen – eller mangel på samme – af Nicolai Vallys.

– “I løbet af de sidste par måneder er vi i Alpha blevet beskyldt for rigtig mange ting, som ikke passer overhovedet. På internettet og i flere medier bliver der skrevet rygter og usandheder om os, og det har vi fået nok af”, lyder det indledningsvist i opslaget på facebooksiden ‘Sydsiden Brøndby’ fra Alpha.

Reaktionen fra grupperingen kommer i kølvandet på en historie bragt af Ekstra Bladet søndag.

Her beretter avisen, at hooligans fra Alpha-grupperingen skulle have overfaldet en anden Brøndby-fan efter uenigheder om sommerindkøbet Nicolai Vallys under kampen mellem Brøndby IF og Randers FC den 11. september.

– “Senest skriver Ekstra Bladet, at en Brøndby-fan til hjemmekampen mod Randers skulle være blevet “passet op af en håndfuld hooligans fra Alpha”, og at denne Brøndby-fan skulle have fået tæsk, så han fik kraniebrud og en brækket arm”.

– “Ekstra Bladet hævder, at de har talt med et øjenvidne, som siger, at overfaldsmændene bar trøjer med ‘Alpha Ungdom’ og ‘Alpha Brøndby’ påtrykt”.

– “Det passer simpelthen ikke. Det var ikke medlemmer af Alpha, som overfaldt denne mand. At man står i midten af Sydsiden betyder ikke, at man er medlem af Alpha”.

Brøndby-angriber på vej tilbage: Jeg kører på

Alpha-grupperingen oplyser desuden, at der for to uger siden var et fan-møde. Her blev det vedtaget, at grupperingen fremover vil agere mere åbne ved blandt andet at kommunikere med udadtil gennem opslag, udmeldinger og medvirken i podcasts.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer