VM 2022

2 min læsningBrøndby-angriber på vej tilbage: Jeg kører på

Brøndby-angriberen Carl Björk har været ude med en skade i sæsonstarten, men han er nu på vej tilbage.

2 min læsning

Når Superligaen vender tilbage i næste uge, kan en af Brøndby IF’s angribere atter være at finde i kamptruppen.

Svenske Carl Björk kan sågar få sæsondebut, såfremt han bliver bragt i spil.

Den 22-årige angriber har nemlig været ude hele sæsonen med en skade, hvorfor det endnu ikke er blevet til så meget som et eneste minut i Superligaen efter sommerferien.

Senest var han dog med for Brøndby i Future Cup-kampen, der er en erstatning for reserveligaen, mod AGF. Kampen endte 3-3.

Her fik han 65 minutter på banen, og kvitterede samtidig med et mål.

– Det var skønt at være tilbage, og jeg synes, at min egen præstation var fin. Når man som angriber scorer et mål og laver en assist skal man være glad, men det var mest af alt bare dejligt at være tilbage.

– Nu skal jeg bygge kampform op. Jeg skal fortsætte med at arbejde hårdt. Det føles godt og jeg har det godt på holdet. Jeg kører på, fortæller Carl Björk til fanmediet 3point.dk.

Brøndby-angriberen fortæller videre, at det har været en frustrerende sæsonstart, hvor han efter en forstrækning har været ude i otte-ni uger. Nu kigger han dog fremad, og han har trænet fuldt med i de seneste to uger.

Brøndby spiller næste gang søndag den 2. oktober hjemme mod Lyngby Boldklub.

Selv hvis Carl Björk skulle nå at komme i så god en forfatning at han bliver udtaget til kampen, ville det nok alligevel komme som en overraskelse for de fleste, hvis han får en startplads.

Foruden konkurrenter som Mathias Kvistgaarden, Simon Hedlund, Marko Divkovic og Oscar Schwartau, der i forvejen har gjort vejen til spilletid svær for Carl Björk, skal han nu også forholde sig til Ohi Omoijuanfo.

Nordmanden har siden han blev hentet til klubben sidst på sommeren været førstevalg på toppen hos cheftræner Niels Frederiksen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer