Europæisk Fodbold

Messi om tilværelsen i PSG: Begynder at nyde det igen

Lionel Messi havde svært ved at finde sig til rette i PSG sidste sæson. Nu er han endelig ved at føle sig godt tilpas i den franske hovedstadsklub.

Lionel Messi PSG finde sig til rette

Som 13-årig skrev Lionel Messi sin første kontrakt med FC Barcelona.

21 år, syv Ballon d’Or-titler og 672 scoringer senere tog den argentinske magiker så afsked med sin catalanske hjerteklub.

Avis: De arbejder på at hente Messi

Næste destination har siden været franske PSG, der fik fat i Messi sidste sommer. Efter en hård debutsæson i uvante rammer, er verdensstjernen nu endelig ved at finde sig til rette i PSG. Det fortæller han ifølge journalisten Fabrizio Romano.

– Jeg har det godt. Jeg har det anderledes end sidste år. Jeg vidste godt, at det ville blive sådan, siger Lionel Messi.

Sidste sæson var dog også et bevis på, at Messi ikke følte sig helt tilpas hos sin nye arbejdsgiver med 11 mål og 15 assists i 34 optrædener, der ud fra argentinerens sædvanlige standarder ikke levede op til forventningerne.

I år har Messi allerede været med i 14 målscorende involveringer i de 11 kampe han har spillet – og forskellen mellem sæsonerne skyldes formentlig, at den 35-årige stjernespiller har indfundet sig med tilværelsen i PSG.

– Jeg føler mig mere komfortabel i klubben, i omklædningsrummet, sammen med holdkammeraterne og i kampene. Jeg har det virkelig godt, så jeg er begyndt at nyde det igen.

PSG-præsident skælder FC Barcelona ud: LaLiga-præsident raser på Twitter

Lionel Messi’s involveringer i mål består af seks scoringer og otte assists i henholdsvis Ligue 1, Champions League og den franske Trophée des Champions.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P