LaLiga

Avis: De arbejder på at hente Messi

FC Barcelona skulle angiveligt lægge planer om at hente Lionel Messi tilbage til klubben til sommer.

Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det var ikke ligefrem kønt, da FC Barcelona og Lionel Messis veje skiltes for lidt mere end et år siden.

Dengang meddelte Barca, at det var ‘finansielle forhindringer’, der stod i vejen for, at den argentinske stjerne kunne blive i klubben.

Lionel Messi har sidenhen tørnet ud for PSG, men det kan meget vel ende igen allerede til sommer.

I hvert fald skriver den spanske avis Mundo Deportivo, at Barcelona arbejder på at finde en løsning, der kan bringe Messi tilbage.

Den ene løsning er angiveligt at arrangere en større hyldest for Messi, og derudover give ham en ambassadørrolle i Barcelona i 2023. 

Den anden løsning er måske en anelse mere interessant – især for klubbens fans. Det er nemlig at hente Messi tilbage som spiller efter denne sæson.

Unik Messi-rekord får en ende

Lionel Messis kontrakt med Paris Saint-Germain har udløb til sommer, og Barcelona vil derfor kunne hente argentineren tilbage på en fri transfer.

Mundo Deportivo skriver dog videre, at det i så fald vil kræve, at Lionel Messi accepterer en lavere løn samt en mindre fremtrædende rolle på Barca-holdet, nu hvor Robert Lewandowski er blevet det offensive omdrejningspunkt.

Den argentinske superstjerne skulle desuden ikke selv være afvisende overfor en retur til Barca, men hans fokus er lige nu rettet mod det nærtforestående VM i Qatar.

Lionel Messi står i alt noteret for 672 mål i 778 kampe for Barcelona. 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P