Europæisk Fodbold

Det flyder med røde kort i Frankrig: Ikke til at forstå

Efter blot otte runder af den franske Ligue 1, er der allerede blevet langet 34 røde kort over disken - en statistik, som den tidligere FCM-spiller Jens-Lys Cajuste har svært ved at forstå.

Otte runder – 34 røde kort.

De franske dommere er ikke bange for at gribe til baglommen, når spillerne i Ligue 1 forbryder sig mod fodboldens regler.

Med otte kampe spillet topper Stade Reims statistikken over røde kort i Ligue 1. Her finder man blandt andre den tidligere FC Midtjylland-spiller Jens-Lys Cajuste, som er blandt de Stade Reims-spillere, der selv er blevet udvist.

– Som spiller er det svært at forstå situationen. Selvfølgelig, især for os, der har modtaget så mange, føles det lidt mærkeligt. Men der er ikke meget, du kan gøre ved det. Du skal bare fokusere på det, du kan kontrollere.

– Mod os specifikt har der været nogle tvivlsomme røde kort. Men der er ikke meget, jeg kan gøre ved det, udtaler Jens-Lys Cajuste til fotbollskanalen og tilføjer, at de franske dommere måske er en smule mere strenge og hårde end så mange andre steder.

Jens-Lys Cajuste så rødt efter at have modtaget to gule kort. De mange røde kort til Stade Reims har da også sat sit præg i tabellen, hvor de lige nu indtager en 17. plads.

– Vi har haft en ret hård periode med hensyn til resultater. Vi har fået tre røde kort i de sidste tre kampe, og det er svært at vinde kampe med en mand i undertal. Men jeg tror, at det vil gå fremad.

FC Midtjylland forlænger med ungt stortalent

Til sammenligning har der efter 10 runder været fem udvisninger i Superligaen, mens det altså er blevet til hele 34 i Ligue 1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P