3F Superligaen

FC Midtjylland forlænger med ungt stortalent

En ung spiller i ulveflokken har sat sin underskrift på en treårig kontraktforlængelse med FC Midtjylland.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Valdemar Byskov Andreasen fik forleden sine første minutter på førsteholdet i FC Midtjylland i 5-1 sejren mod Lazio i Europa League.

Og nu kan den 17-årige offensivspiller brøste sig af at kunne kalde sig FC Midtjylland-spiller et godt stykke ud i fremtiden.

FC Midtjylland har nemlig torsdag formiddag offentliggjort, at klubben har valgt at forlænge aftalen med Byskov med tre år.

Sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen, glæder sig over kontraktforlængelsen. Det fortæller han til klubbens hjemmeside:

– Vi ser et kæmpe potentiale i Valdemar, som allerede i en ung alder træner fast med førsteholdet, ligesom han er en stor profil på vores stærke U19-hold. Derfor er vi henrykte over, at han har valgt at forlænge aftalen med FCM, og vi tror på, at vi sammen kan være med til at tage Valdemar det næste skridt.

– Det er ingen hemmelighed, at vi tror utroligt meget på Valdemar, og vi har ambitioner om, at han en dag skal blive et fast inventar på vores førstehold. Forleden fik han debut mod Lazio, og det vidner om, hvor stort et lys vi ser i ham. Valdemar er en teknisk dygtig spiller, som både kan lave mål og assists. Hans flair og adræthed er på et utroligt højt niveau, ligesom hans fodboldintelligens gør, at han ser åbninger og muligheder på banen, som de færreste formår.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P