LaLiga

Spansk landsholdsstjerne bekræfter Barca-interesse: Xavi ringede og vi snakkede fodbold

FC Barcelona har fået styr på 9'er-positionen denne sommer, men i vinter greb Xavi knoglen og ringede til Alvaro Morata.

FC Barcelona og Xavi ønsker at lave et generationsskifte i klubben. Således er spillere som Pique, Alba og Busquets ikke en del af planerne i fremtiden, men skal forlade klubben snart.
Foto: REUTERS/Lukas Barth

Man kan roligt konstatere, at FC Barcelona har fået styr på frontpositionen med ankomsten af Robert Lewandowski.

I otte optrædener har den polske måltyv nettet hele 11 gange, men i vinterens transfervindue kunne der meget vel have landet en anden angriber i Catalonien.

Alvaro Morata, der dengang spillede i Juventus, fortæller i et radioprogram hos Cadena Ser, at FC Barcelona var interesserede i ham i januar.

– Det er sandt, der var interesse fra Barcelona. Xavi ringede til mig, vi snakkede om fodbold, om alting. Det var dejligt. Jeg sætter meget pris på, at en tidligere spiller regnede med mig, det gjorde mig glad.

– Jeg havde en fire-fem gode muligheder, men Allegri (Juventus-manager red.) blokerede for alting. Han ville se mig spille sammen med Vlahovic, siger Morata til Cadena Ser.

Medie: FC Barcelona forbereder retssag mod Atletico Madrid

Denne sommer har Alvaro Morata afsluttet et toårigt lejeophold i Juventus og er vendt hjem til Atletico Madrid. Her har han fået en fin start på LaLiga-sæsonen med tre mål i seks kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P