2 min læsningUwe Rösler øjner udfordringer: De tre store klubber er ikke engang i top seks

Uwe Rösler analyserer stillingen i Superligaen, hvor han ser en stor udfordring i, at "de tre store klubber" befinder sig udenfor top seks under landsholdspausen.

2 min læsning

Top seks, top seks, top seks.

Selvom det ikke altid bliver sagt højt, er det utvivlsomt det mantra, som en stor del af klubberne i Superligaen forsøger at følge – eller opnå.

Det virker også til at være tilfældet i AGF, hvor cheftræner Uwe Rösler gør status ovenpå sine første 10 kampe i spidsen for Aarhus-klubben i Superligaen.

Her indtager AGF lige nu en femteplads med 16 point efter de første 10 runder. Men selvom placeringen i tabellen er godkendt ifølge AGF-træneren, øjner han en udfordring, som de øvrige af de nuværende top seks-klubber formentlig også ser – for hvor er ‘de store klubber’?

– Som jeg ser det, er ligaen i år ekstremt meget ‘alle-kan-slå-alle’. De tre store klubber er ikke engang i top seks, hvilket gør det endnu mere udfordrende, fordi de får gang i maskineriet på et tidspunkt. Måske ikke alle tre, men mindst to af dem, siger Uwe Rösler til campo.dk og uddyber:

– Det gør hele situationen endnu mere besværlig, for man ser samtidig også klubberne med kontinuitet og stabilitet i deres tilgang gennem årene – om det er træneren, spillerne eller spillestilen – er i top seks. Vi taler om Randers, Viborg, Silkeborg og FC Nordsjælland.

– Klubberne med transformationer, nye trænere og nye spillere – især de store klubber – de har udfordringer i øjeblikket. Så ja, i forhold til placeringen i tabellen, er vi der, hvor vi gerne vil være, men i forhold til pointene, ville jeg gerne have haft mindst to mere.

AGF præsenterer tocifret millionoverskud

Uwe Rösler og AGF har grundet landsholdspausen lige nu tid til at gå dét ekstra i dybden på træningsbanen, inden Superligaen kalder søndag den 2. oktober.

Her venter først F.C. København i Parken, inden FC Midtjylland gæster Ceres Park ugen efter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer