2 min læsningAGF præsenterer tocifret millionoverskud

AGF A/S har netop offentliggjort årsrapporten, der viser et større millionoverskud.

2 min læsning
AGF præsenterer millionoverskud
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.

11 millioner kroner.

Sådan lyder overskuddet i AGF A/S i den netop udsendte årsrapport for perioden 2021-2022.

Salget af Albert Grønbæk til norske Bodø/Glimt er sket efter regnskabsåret. Det skriver AGF på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Koncernen forventer endvidere, at regnskabsåret 2022-2023 ender med et overskud på mellem 0 og 20 millioner kroner.

Bestyrelsesformand Lars Fournais glæder sig over årsrapporten.

– Trods et sportsligt udfordrende år kan vi for fjerde regnskabsår i træk præsentere et tocifret millionoverskud. Det vidner om en sund, bæredygtig forretning, der står på flere ben og er begunstiget af en flot opbakning fra samarbejdspartnere, sponsorer, aktionærer og fans, siger han og fortsætter:

– Resultatet skal endda ses i lyset af, at vi har investeret betydeligt i den sportslige sektor, og det er vores ambition, at vi fortløbende kan blive ved med at lægge lag på vores sportslige konkurrenceevne i bestræbelserne på at blive en etableret del af toppen af dansk fodbold og med tiden blandt de bedste fodboldklubber i Skandinavien. Det skal et nyt stadion i høj grad også bidrage til, og vi ser frem til, at første spadestik skal tages om godt et år.

Administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen, stemmer ligeledes positivt i:

– Det er glædeligt, at vi for fjerde år i træk kommer ud med et tilfredsstillende millionoverskud – ikke mindst med tanke på, at vi på den sportslige front langt fra levede op til forventningerne. På mange forretningsmæssige fronter har vi taget nogle store skridt de senere år, men vi kigger nu ind i en mere omskiftelig periode, når vi fra årsskiftet ikke længere har forpagtningen af Atletion-komplekset, og samtidig også inden længe skal indstille os på et stadionbyggeri med de følgevirkninger, det har.

AGF-holdet skal i næste superligarunde op mod F.C. København i Parken. Det sker den 2. oktober med kick off klokken 18.00. Du kan se opgøret på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer