Skotland fik sin hævn og sejrede over Ukraine

Efter at have slået Skotland i playoff-semifinalen om at komme med til VM, måtte Ukraine onsdag se sig slået med 3-0.

Skotland fik onsdag aften taget revanche, da Ukraine kiggede forbi til et topopgør i Nations League B gruppe 1.

Her vandt hjemmeholdet med 3-0 efter at have fået prikket hul på bylden midtvejs i anden halvleg.

Sidst de to nationer mødtes var det ellers ukrainerne, der trak sig sejrrigt ud af opgøret med 3-1. I den kamp var der tale om en playoff-semifinale om en plads ved dette års VM. Ukraine tabte dog sidenhen til Wales i playoff-finalen, og drager altså ikke til Qatar til november.

Trods resultatet, var onsdagens Nations League-opgør en jævnbyrdig affære i store dele af kampen.

Ved pausen var stillingen da også fortsat 0-0, men kort inde i anden halvleg blev der lagt et tungt pres fra skotterne.

Efter 70 minutter gik den ikke længere, da Aston Villas John McGinn bragte Skotland i front.

Kort tid efter blev Lyndon Dykes sat på banen for Skotland, og det skulle vise sig at være et klogt træk.

Efter blot fire minutter på banen kom han først på bolden og stangede bolden i mål. Allerede syv minutter senere må Ukrainerne have oplevet følelsen af deja vu, da selvsamme Lyndon Dykes scorede et nærmest identisk mål til 3-0.

Thomas Frank om landstrænerjob: Et spørgsmål om timing

Med sejren overhaler Skotland nu Ukraine i Nations League, og er dermed de nye indehavere af førstepladsen i gruppen.