2 min læsningFCK-profil efter Thorup-fyring: Gør ondt på mig

Rasmus Falk lægger ikke skjul på, at han blev ked af det, da han modtog nyheden om at Jess Thorup ikke længere skal være hans cheftræner i F.C. København.

2 min læsning

10 kampe med i alt 12 point og en aktuel niendeplads i Superligaen.

Det er årsagerne til, at Jess Thorup tirsdag fik en fyreseddel stukket i hånden, og dermed ikke længere varetager jobbet som cheftræner i F.C. København.

Selvom Jess Thorups afskedigelse ikke kommer som et chok for særlig mange, har det alligevel sat sit aftryk.

En af dem, der formentlig er blevet påvirket lidt mere end så mange andre af Jess Thorups fyring, er FCK-profilen Rasmus Falk.

Foruden tiden i FCK, stiftede de to også bekendtskab med hinanden, da Jess Thorup var landstræner for det danske U21-landshold.

– Jeg blev ringet op af Zeca (Carlos, red.), som fortalte mig, at han lige havde læst det, siger Rasmus Falk i et interview med F.C. Københavns egen hjemmeside og fortsætter:

– Jeg blev selvfølgelig ked af det. Jess er en mand, jeg har arbejdet sammen med tidligere og nu her i F.C. København. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke gjorde ondt på mig. Jess er en fantastisk mand, og jeg ønsker ham alt det bedste.

– Det er aldrig rart, og jeg håber, at alle føler en smule skyld og er ramt af, at klubben er hvor den er lige nu. Men vi skal også huske, at der er ikke noget, der er tabt på den lange bane. Der er ikke noget, der ikke kan nås.

Jess Thorup nåede at stå i spidsen for F.C. København i knapt to år. Senest fik han blandt andet ført klubben til et dansk mesterskab og et comeback til gruppespillet i Champions League efter seks års fravær, men den manglende succes i den hjemlige Superliga i denne sæson vejede altså i sidste ende tungest.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer