1 min læsningVilde tal i Silkeborg IF: Opjusterer med 30 millioner kroner

Det går godt i Silkeborg. Det går faktisk rigtig godt i Silkeborg, for superligaklubben har lige opjusteret forventningerne til årets økonomiske resultat med 30 millioner kroner.

1 min læsning
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Et trecifret millionbeløb.

Op mod 100 millioner danske kroner.

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt det går godt eller skidt i Silkeborg IF, så skal man blot tage et kig på den fondsbørsmeddelelse, som selskabet bag fodboldklubben tirsdag har udsendt.

Silkeborg IF Invest A/S har nemlig opjusteret forventningerne til årsresultatet – det økonomiske vel at mærke – med 30 millioner kroner.

Dermed lyder det forventede resultatet nu i stedet for 60-70 millioner kroner i plus på 90-100 millioner kroner i plus.

– Den forretningsmæssige udvikling i selskabets segmenter (Fodbold, Ejendomme samt Hotel & Konference) udvikler sig bedre end forventet. Yderligere har selskabet i dag konverteret ca. 60% af selskabets fast forrentede 1,5% realkreditlån og derved realiseret en kursgevinst i niv. 26,5 mio. kr. Denne konvertering medfører fremadrettet en negativ driftsmæssig påvirkning i niv. 3 mio. kr. pr. år.

To Silkeborg-mål var ikke nok til point mod kyniske West Ham

– Førnævnte vil medføre, at selskabets resultatforventning i indeværende regnskabsår opjusteres til et resultat før evt. dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat i intervallet +90 mio. kr. til +100 mio. kr. mod tidligere et resultat i intervallet +60 mio. kr. til +70 mio. kr., lyder det i fondsbørsmeddelelsen.

Silkeborg IF spiller i denne sæson sit første europæiske gruppespil i dette årtusinde, da de er med i den forholdsvis nye UEFA Conference League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer