1 min læsningTo Silkeborg-mål var ikke nok til point mod kyniske West Ham

Silkeborg IF fik torsdag aften prominent besøg af West Ham United, hvor to mål ikke var nok til point mod Premier League-holdet.

1 min læsning
SIF
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

JYSK Park dannede torsdag aften ramme om et vaskeægte Conference League-brag mellem Silkeborg IF og West Ham United fra Premier League.

Selvom Kent Nielsens mandskab fik bolden bag den franske landsholdsreserve Alphonse Areola i West Ham-målet to gange, var det ikke nok til point, da David Moyes og co. vandt med 2-3.

Kampen begyndte ellers fremragende med en tidlig dansk føring, da nytilkomne Kasper Kusk gjorde det til 1-0 indledningsvist i kampen.

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Premier League vender tilbage!

Tre engelske scoringer punkterede efterfølgende håbet for endnu et dansk torsdagsmirakel i europæisk regi.

Og dog… Søren Tengstedt fik nemlig slutvist reduceret til 2-3, men tættere på kom man aldrig og dermed blev det til nok et smalt nederlag til de rødblusede.

Silkeborg står med nederlaget fortsat med nul point efter to kampe i gruppespillet, da det i forrige runde blev til et 1-0 nederlag på udebane mod Anderlecht.

Næste europæiske opgave for Kent Nielsen og co. hedder FCSB – bedre kendt som Steaua Bukarest – som gæster JYSK Park torsdag den 6. oktober klokken 18:45.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer