2 min læsningDansk landsholdsbobler har otte lejligheder og investeringer for millioner: Vil have friheden

Marcus Ingvartsen forlod handelsskolen for at jagte fodbolddrømmen. Siden har han sikret sig millioner af kroner ved at investere i lejligheder, aktier og kryptovaluta.

2 min læsning
Marcus Ingvartsen markedsværdi Net worth millioner lejligheder investering

Danske Marcus Ingvartsen har netop afsluttet en skadesperiode på et par uger, hvor han har måtte overvære sine holdkammerater fra Mainz i fire kampe.

Normalt mødes ukampdygtige spillere med følelsen af rendyrket kedsomhed. Det har formentlig ikke været tilfældet for den 26-årige angriber, der har en række andre aktiviteter kørende ved siden af livet som fodboldsspiller.

For selvom lønnen for en fodboldspiller fint får tingene til at løbe rundt, har Ingvartsen valgt at sikre sin økonomiske fremtid ved at investere penge i alt fra lejligheder i København til at købe aktier og kryptovaluta for at være på forkant med tiden efter karrierestop.

Se den vilde afslutning: Neuer tæt på at score ad to omgange

I 2017 startede en dengang 21-årig Marcus Ingvartsens udlandseventyr med skiftet fra FC Nordsjælland til belgiske Genk. Med skridtet ud i Europa fik lønniveauet også et nøk op, hvor han begyndte at tjene fem millioner årligt.

Den tidligere handelsskoleelev var ikke i tvivl om, hvad pengene skulle bruges på – de skulle laves til flere.

– Jeg var bare en helt almindelig gut på 21 år, som pludselig fik mange penge mellem hænderne, men jeg var ret bevidst om, at pengene skulle investeres i stedet for at klattes væk på sjov og ballade, siger Marcus Ingvartsen til Jyllands Posten.

I dag har Ingvartsen opbygget et repertoire bestående af otte lejligheder til en samlet værdi af 20 millioner kroner. Derudover har han investeret i iværksættervirksomheder, kryptovaluta og aktier, og Bundesliga-angriberens investeringer tjener samlet set et simpelt formål.

– Min plan er at bygge en portefølje op til et vist niveau, så min familie og jeg til den tid kan leve efter samme standard og med samme rådighedsbeløb som nu – uden at være tvunget til at arbejde med det ene eller andet. Jeg vil have friheden til at vælge, hvad jeg skal lave resten af mit liv og tage de job, jeg vil, fastslår landsholdsbobleren.

Marcus Ingvartsen har fået 14 minutter for det danske landshold. I kampen mod Moldova i marts 2021 bidrog angriberen med en enkelt scoring i 8-0 sejren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer