1 min læsningSe den vilde afslutning: Neuer tæt på at score ad to omgange

Det blev lige-ved-og-næsten for Manuel Neuer, da han lørdag eftermiddag var tæt på at redde et enkelt point i land for Bayern München.

1 min læsning
Soccer Football - Bundesliga - FC Augsburg v Bayern Munich - WWK Arena, Augsburg, Germany - September 17, 2022 Bayern Munich's Manuel Neuer in action REUTERS/Lukas Barth DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.

To gange havde Manuel Neuer panden på et hjørnespark i tillægstiden af kampen mod Augsburg lørdag eftermiddag.

En kamp Bayern München dog endte med at tabe med 1-0.

Den tyske keeper var listet frem i Augsburg-feltet i jagten på det udlignende mål, men formåede i ingen af tilfældene at omsætte sit hovedstød til mål.

To minutter før slutfløjt kom Neuer første gang frem til hovedstød på et hjørnespark. Her blev bolden dirigeret over mål, mens stjernekeeperens modstykke for alvor blev testet i de døende sekunder.

Her kom Bayern-keeperen igen højest. Denne gang blev et hårdt hovedstød rettet mod midten af målet, men en hurtig refleksredning fra polske Rafal Gikiewicz i Augsburg-målet holdt bolden ude af netmaskerne.

Kort efter var der igen fare på færde, men det blev ikke til noget for Bayern München, der i lørdagens kamp for første gang i 87 bundesligakampe er gået fra banen uden at score.

Augsburgs mål blev sat ind af Mergim Berisha, og med nederlaget er Bayern München lige nu placeret som nummer fire i Bundesligaen.

Du kan se hele den vilde sekvens i toppen af artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer