2 min læsningThomasberg skriver historie i Randers: Det er unaturligt

Randers-træneren niver sig i armen for at opfange, hvilken præstation han har udrettet i Randers efter de første ti runder.

2 min læsning
Thomas Thomasberg

Dramatikken holdt til det sidste mellem Randers FC og Silkeborg IF, der mødtes i en topduel.

Randers endte med et sejre 3-2, og cheftræner Thomas Thomasberg fortsætter dermed den ubesejrede stime, som nu er oppe på ti kampe – bedste sæsonstart for Randers nogensinde.

Highlights: To lynhurtige Randers-mål sikrede førstepladsen mod Silkeborg

Hestene lagde nogenlunde ud i sæsonens indledning med tre uafgjorte, inden de i fjerde kamp mod Horsens hentede sæsonens første sejr. Siden er det blevet til rene sejre udover en enkelt uafgjort i Brøndby, og det har naturstridigt båret Thomasberg og Randers op på en førsteplads.

– Det er unaturligt, at vi, så mange kampe i træk, ikke har tabt, og vi rent faktisk har vundet seks ud af syv kampe – nu startede vi jo ud med tre uafgjorte – der stod jeg og tænkte mod Horsens, om det er en elendig start eller får vi en nogenlunde godkendt start. Derfra har det jo bare været fantastisk med en masse sejre, siger Thomas Thomasberg til TV3 SPORT.

Ikke mange havde spået Randers til at toppe tabellen efter de første ti runder, inklusiv cheftræneren bag værket. Kigger man på Randers’ 22 indsamlede point, undrer det dog ikke Thomasberg, at han indtager førstepladsen.

– Selvfølgelig er det lidt unaturligt at stå så langt inde i sæsonen og være på førstepladsen. Men kigger man på pointantallet, så er det jo ikke det, der gør, at vi skulle ligge længere nede. Vores pointantal berettiger også til , at man ligger så højt oppe, som vi gør.

Superligaen går nu en landsholdspause i møde, og når klubberne vender tilbage, er der vaskeægte topbrag, når Randers gæster andenpladsen fra FC Nordsjælland den 3. oktober.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer