1 min læsningHighlights: To lynhurtige Randers-mål sikrede førstepladsen mod Silkeborg

Randers FC fortsatte den ubesejrede stime søndag eftermiddag, da Silkeborg udfordrede til det sidste i et intenst opgør, der endte med en Randers-sejr.

1 min læsning
Randers FC - Silkeborg Highlights

De færreste havde spekuleret i, at Randers FC og Silkeborg IF ville ligge i toppen af Superligaen efter de første ni spillerunder.

Ikke desto mindre var det tilfældet lørdag, da ubesejrede Randers fortsatte stimen og generobrede førstepladsen med en 3-2 sejr over gæsterne fra Silkeborg.

På lægterne udbrød der tidlig jubel fra hjemmefansene, da Marvin Egho sparkede bolden i nettet fra ellevemeter pletten. Forinden blandede VAR sig, da Oliver Sonnes arm blev ramt i en, ifølge dommeren, unaturlig position. Sonne gjorde efterfølgende skaden god igen med et iskoldt hug til 1-1.

Med ti minutter tilbage endte et Randers-hjørnespark på hovedet af Silkeborgs Tobias Salquist, der uheldigt puttede bolden i eget net. Kort efter cementerede Randers sejren på 3-1 med et mål af Simon Graves. Patrik Carlgren forøgede spændingen til sidst i kampen med en usikker aktion, der fik Silkeborg på 3-2, men det blev ikke til mere for gæsterne.

Med tre point overhaler Randers igen FC Nordsjælland i toppen af Superligaen, mens Silkeborg dykker en enkelt placering ned i tabellen til fjerdepladsen.

Randers 1-0 Silkeborg (Marvin Egho, 6′)

Randers 1-1 Silkeborg (Oliver Sonne, 31′)

Randers 2-1 Silkeborg (Tobias Salquist, 80′)
Randers 3-1 Silkeborg (Simon Graves, 82′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer