2 min læsningAfmægtig Thorup om fyringstilråb fra FCK-fansene: Jeg er et menneske – jeg har også følelser

Jess Thorup led søndag sæsonens sjette nederlag i de første 10 Superliga-kampe, hvorefter de medrejsende FCK-tilhængere råbte 'Thorup raus'.

2 min læsning
Jess Thorup FCK fyring

Seks nederlag og fire sejre efter ti runder.

F.C. København har været ugenkendelige i starten af denne sæson, hvor man allerede har overgået antallet af tabte kampe fra sidste sæsons samlede antal nederlag på fire.

Highlights: Ulveflokken omringede Løverne og tog tre point i dramatisk duel

Lørdag blev det sjette af slagsen, da man spillede 2-1 mod FC Midtjylland på MCH Arena, og de medrejsende FCK-tilhængeres utilfredshed kom efterfølgende til udtryk med ordene ‘Thorup raus’ efter slutfløjtet.

Jess Thorup selv står tilbage med en følelse af afmagt, da han ikke kan diktere, hvad andre mener.

– Det kan jeg jo ikke gøre noget ved. Jeg kan jo ikke håndtere, hvad andre synes, og hvad andre har lyst til at råbe. Det er selvfølgelig ærgerligt. Men jeg er med på, at der hos fans kun er en ting, der tæller, og det er sejre, siger Jess Thorup til TV3+.

Cheftræneren anerkender, at trænerfyringer er en del af gamet, især når man ikke præstere i spidsen for en klub som F.C. københavn. Det berører dog alligevel Thorup, at FCK-fansene råber direkte af ham.

– Jeg er jo et menneske. Jeg har også følelser, og det betyder da noget for mig – men igen – jeg kan jo ikke gøre noget ved det. jeg kan ikke kontrollere andres holdninger og meninger. Dem må de jo have. Det kan jeg ikke gøre noget ved. Jeg forsøger at passe mit arbejde, fortæller Jess Thorup.

Forude venter der F.C. københavn og resten af Superligaen en landsholdspause. Når Løverne vender tilbage den 2. oktober, lægger Parken græs til opgøret mod AGF.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer