1 min læsningHighlights: Ulveflokken omringede Løverne og tog tre point i dramatisk duel

De vanlige mesterskabskandidater fra FC Midtjylland og F.C. København mødtes søndag på MCH Arena i kampen om at lægge låg på kriserne.

1 min læsning
FC Midtjylland F.C. København

FC Midtjylland gik ind til søndagens Superliga-opgør med en sensationel 5-1 sejr over Lazio i midtugen, mens modstanderen fra F.C. København ligeledes skulle forsøge at ride videre på det hæderlige 0-0 resultat i Champions League mod Sevilla, da de to mødtes på MCH Arena.

Ulvene kom bedst fra land på et straffespark af Evander til 1-0, der sendte hjemmefansene i jubel efter 18 minutter. Føringen varede kun syv minutter, da Mohammed Daramy headede Løverne fra FCK på 1-1 efter et hjørnespark. FCK-forsvaret blev senere overrendt af Anders Dreyer, der snød offside-fælden og fulgte op med scoringen til 2-1. Evander blev skurk kort før pausen i eget felt ved at begå straffe, men Viktor Claesson brændte muligheden for at starte på lige fod i anden halvleg.

Efter pausen indledte Løverne for alvor jagten på udligningen, mens FCM samtidig endnu ikke var mætte. Store chancer i begge ender definerede anden halvleg, men ingen af mandskaberne fik sat den sidste finger på adskillige afslutninger. FCK gjorde det dog nemmere for hjemmeholdet i kampens døende minutter ved at begå kampens tredje straffespark. Sory Kaba gik til bolden, men ramte støttefoden i skudøjeblikket, og målet fik ikke lov at stå.

FC Midtjylland vinder dermed 2-1 og tre point, der sender dem over F.C. København i tabellen på en 7. plads.

FC Midtjylland 1-0 F.C. København (Evander, 18′)

FC Midtjylland 1-1 F.C. København (Mohammed Daramy, 25′)

FC Midtjylland 2-1 F.C. København (Anders Dreyer, 36′)

Viktor Claesson brænder straffe, 45+1′

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer