3 min læsningVraget dansk landsholdsforsvarer: Ked af hele min situation

Jannik Vestergaard er på grund af manglende spilletid blevet vraget til Danmarks kommende landskampe. Nu kommenterer forsvarsspilleren på sin situation.

3 min læsning
Jannik Vestergaard
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I midtugen udtog Kasper Hjulmand den trup, der i den kommende uge afslutter Nations League med landskampe mod Kroatien og Frankrig.

Truppen er dermed også den næstsidste før det til november går løs for alvor, hvor VM-slutrunden i Qatar bliver afholdt.

Ved landholdsudtagelsen brugte Kasper Hjulmand meget tid på at forklare, at han i særlig høj grad var træt og ked af, at han måtte se bort fra Jannik Vestergaard, der i sin daglige arbejdsgang i Leicester City må se langt efter spilletid.

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Premier League vender tilbage!

Således har den stærke forsvarsspiller i indeværende sæson blot spillet én enkel kamp for Leicester i pokalturneringen, mens det i Premier League er blevet til nul spilminutter. Dette til trods for, at holdet i skrivende stund er placeret som absolut bundhold med blot et enkelt point efter seks runder og med en målscorer på 8:16.

Nu sætter Jannik Vestergaard for første gang ord på sin situation, som han betegner som værende ‘meget frustrerende’. Det gør han i et interview med B.T.:

– Det er en meget frustrerende situation for mig i Leicester lige nu – ligesom det generelt resultatmæssigt er en frustrerende tid for klubben, indleder danskeren og fortsætter:

Hjulmand efter landsholdsudtagelse: Det er ikke VM-truppen

– Personligt er det decideret skuffende, at jeg ikke har fået chancen i ligaen, fordi jeg havde en god pre-season, hvor jeg fik meget spilletid i testkampene, hvor det gik godt for mig – og hvor jeg kom i supergod form til Premier League-starten.

– Jeg skal helt ærligt indrømme, at jeg ikke ved, hvad der er sket. Jeg kom tilbage til klubben efter sommerferie og efter de to landskampe for Danmark med sejre ude over Østrig og verdensmestrene Frankrig. Jeg talte med klubben og fik den klare opfattelse, at de var glade for mig, at vi startede fra nul i den nye sæson, og at jeg fik samme chance som alle andre for at spille.

– Men da ligaen startede, var jeg pludselig helt uden for og har kun startet inde i en pokalkamp, hvor jeg spillede godt, og vi holdt nullet. Bagefter var jeg igen uden for, lyder det fra Jannik Vestergaard.

Den 30-årige forsvarsspiller står noteret for 35 danske landskampe, hvor han også har scoret to mål. Senest i testkampen mod Holland den 26. marts i år, hvor man tabte med 4-2 på Amsterdam Arena.

Danmark spiller først mod Kroatien på udebane torsdag den 22. september, inden man slutter Nations League-gruppespillet af i Parken søndag den 25. september mod de forsvarende franske verdensmestre.

Kampe, som du kan følge på TV 2 og TV 2 PLAY.

Hjulmand: Disse spillere fra Superligaen kan komme med til VM

Leicester møder søndag aften Tottenham og Pierre-Emile Højbjerg på udebane, hvor Jannik Vestergaard med spilminutter på banen altså vil opnå sæsondebut i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer