2 min læsningHjulmand efter landsholdsudtagelse: Det er ikke VM-truppen

Kasper Hjulmand gør en dyd ud af at understrege, at truppen efter landsholdsudtagelsen tirsdag ikke er det samme som VM-truppen.

2 min læsning

De danske landsholdsspillere kan ikke vide sig sikre endnu.

Kasper Hjulmand udtog tirsdag landsholdstruppen til de kommende Nations League-kampe i slutningen af september. Næste trupudtagelse bliver truppen til VM.

Men bare fordi man er blevet udtaget til A-landsholdet i denne omgang, er det ikke ensbetydende med, at man har sikret sig en plads til VM. Det understregede Kasper Hjulmand på pressemødet.

– Man kan ikke tage den trup, jeg har udtaget nu, og så sige, at det er den trup, der automatisk kommer med til VM.

– Der er spillere, som vi ikke har med, men som forhåbentlig bliver klar, sagde den danske landstræner.

Udover at enkelte af de mere faste navne i landsholdstruppen ikke er med i denne omgang, er der også andre parametre, der gør, at VM-truppen kan komme til at se anderledes ud til november.

– Der er også noget i forhold til hvordan truppen er sammensat. Der er kun fire midtstoppere med denne gang – til VM kommer vi formentlig til at tage fem med uanset hvad. Balancen i truppen kan godt være anderledes til et VM.

Uanset om man er blevet udtaget til landsholdstruppen eller ej i denne omgang, har Kasper Hjulmand et budskab til spillerne.

– Der er stor konkurrence, og jeg kan kun sige til alle dem, der er med denne gang, at der skal knokles og arbejdes hårdt. Til dem, der ikke er med: Drøm videre, knokl og sørg for at I står stærkt i midten af november, lyder opfordringen fra den danske landstræner.

Hjulmand skærper kravene: Det er helt afgørende for, om man kan komme med

Danmark gæster Kroatien torsdag den 22. september, inden Frankrig tre dage senere kommer til Parken.

Kasper Hjulmand og co. kan sikre sig førstepladsen i Nations League-gruppen med en sejr i Kroatien, mens en uafgjort meget vel kan resultere i, at man er tvunget til at vinde hjemme mod Frankrig.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer