2 min læsningHjulmand: Disse spillere fra Superligaen kan komme med til VM

Der er lige nu kun to spillere fra Superligaen i landsholdstruppen, men flere bejler til en plads ved næste landsholdsudtagelse - VM-truppen.

2 min læsning

– Der kan godt være superligaspillere, der kan komme med.

Således lød meldingen fra Kasper Hjulmand, da han efter tirsdagens landsholdsudtagelse blev spurgt ind til, hvorvidt der løber nogle bejlere til landsholdet rundt i den bedste danske række.

I denne omgang er Andreas Cornelius og Daniel Wass de to eneste superligaspillere, der er blevet udtaget til de kommende Nations League-kampe.

Når VM-truppen bliver udtaget i november, er den danske landstræner dog langt fra afvisende overfor, at flere superligaspillere kan blive udtaget.

– Vi har vores FCK-drenge på U21-landsholdet. Der er Victor Kristiansen, som desværre var ude hele foråret med en skade. Vi havde egentlig tænkt på, om han skulle med os (A-landsholdet, red.) i marts måned på en træningslejr.

– Så er der Mohamed Daramy, som også har været med før. De to har en fantastisk mulighed for at spille sig godt i form og komme op i tempo, siger Kasper Hjulmand.

Det er dog ikke kun F.C. København, der råder over de potentielle landsholdsspillere.

– Vi har nogle midtstoppere som kan komme i spil i form af Maxsø (Andreas, red.), fortæller Kasper Hjulmand inden han kigger mod F.C. København igen.

– Vi har Rasmus Falk, som stadigvæk er et emne på vores midtbane, og Boile (Nicolai Boilesen, red.), som har været med før som stopper. Jeg tager jo fem stoppere med (til VM, red.), formentlig, og har jo kun fire med denne gang, så der er bestemt muligheder for andre.

Hjulmand skærper kravene: Det er helt afgørende for, om man kan komme med

På U21-landsholdet løber der også en superligaspiller rundt, som er på Hjulmands radar.

– Så er der U21-drengene – Mads Bidstrup, som har gjort det godt. Og både Matt O’Riley og Maurits Kjærgaard, som jo spiller Champions League.

– Så der kan både være superligaspillere, der presser sig på, og andre spillere, som ikke er med denne gang, understreger den danske landstræner.

Simon Kjær er tilbage på landsholdet: Et fyrtårn

Danmark spiller to Nations League-kampe i slutningen af september. Første opgave lyder på en tur til Kroatien, hvor man med en sejr kan sikre sig førstepladsen i gruppen.

Tre dage senere, den 25. september, kigger Frankrig forbi Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer