2 min læsningViborg-chef tager imod Brøndby: Bliver intenst på og udenfor banen

Jacob Friis ser frem til et vanskelig opgave søndag, når Brøndby gæster Energi Viborg Arena.

2 min læsning
Jacob Friis Brøndby Viborg Superligaen

Viborg FF får besøg af Brøndby IF søndag eftermiddag.

Her skal de grønklædte midtjyder forsøge opretholde sejrsformen i Superligaen, hvor man har vundet de seneste tre kampe med cifrene 2-1 mod henholdsvis Lyngby, OB og AC Horsens.

Opgaven mod Brøndby bliver dog af en noget kaliber, hvis man spørger cheftræner i Viborg Jacob Friis ind til opgøret, hvor intensiteten bliver omdrejningspunktet. Det fortæller træneren til Viborg FF’s hjemmeside.

– Jeg tror, det bliver et meget intenst kampbillede. Brøndby er et af de mest presivrige hold i ligaen, og der er altid intensitet og spænding på, når man møder dem, så det forventer jeg sker igen. Vi vil også gerne selv have kampe med høj intensitet, og så håber vi på, at vi kan være med ude på dansegulvet, fortæller Jacob Friis.

Han forventer, at lægterne bliver fyldt med grønne trøjer, men anerkender samtidig de tilrejsende Brøndby-fans’ betydning for kampens gang.

– Det er altid positivt med mange mennesker på lægterne. Det er den berømte tolvtemand, som vi håber på, kan give nogle ekstra procenter, så det tipper over til vores fordel.

Niels F om mislykket transferstrategi: Kunne ikke lade sig gøre i det her tilfælde

– Når der er fyldt stadion, så er det jo også fordi, at der kommer mange udefans, men det gør jo bare, at atmosfæren bliver mere intens. Så jeg tror, det bliver meget intenst både på og udenfor banen, understreger Viborg-træneren.

Kampen mellem Viborg og Brøndby starter søndag klokken 16.00, og den kan følges på 6’eren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer