2 min læsningNiels F om mislykket transferstrategi: Kunne ikke lade sig gøre i det her tilfælde

Niels Frederiksen dissekerer Brøndby IF's transfervindue og må konstatere, at tingene tingene ikke altid flasker sig med det samme.

2 min læsning
Niels Frederiksen Brøndby Transfervinduet

Niels Frederiksens bønner om at forstærke offensiven blev hørt af sportsdirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, i det netop overståede transfervindue.

På falderebet ankom Silkeborgs Nicolai Vallys og den norske angriber Omi Omoijuanfo, hvilket var med til at sikre et overordentligt godkendt transfervindue i Brøndby. Det fortæller cheftræner Niels Frederiksen i et interview med campo.dk.

– Jeg synes, det endte med at være et udmærket transfervindue. Vi fik nogle spillere ind – Ohi (Omoijuanfo, red.) og Vallys lige til allersidst – som styrker truppens kvalitet på de offensive positioner. Det var det, vi sagde, vi gerne ville, siger cheftræneren og fortsætter.

Brøndby-profil flået hjem fra lejeophold: Det har været helt perfekt for mig

– Lidt tidligere fik vi jo så Daniel Wass ind, og det har også styrket os. Jeg synes vi kom godt ud af det. vi fik lejet nogle af de unge spillere ud, som havde brug for spilletid.

Siden Mikael Uhre forlod Vestegnen i sidste sæson har Niels Frederiksen savnet, at Brøndby fik en potentiel arvtager ind som erstatning.

Niels Frederiksen måtte også vente helt til de sidste timer af deadlinen, inden de offensive tilgange tikkede ind, hvilket ikke gik i hånd med planlægningen.

– Man vil jo altid gerne have det overstået hurtigst muligt og have folk ind så tidligt som muligt. Det ved vi godt ikke altid kan lade sig gøre, og det kunne det jo så heller ikke i det her tilfælde.

Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo har i indledningen af deres Brøndby-karriere vist, at de muligvis er de rigtige brikker, der kan føre Brøndby tilbage i toppen af tabellen.

Vallys har leveret en scoring og assist, mens Omoijuanfo er noteret for to scoringer i de første to kampe i Brøndby-trøjen.

Se hele interviewet med Niels Frederiksen i toppen af artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer