2 min læsningTopholdet snublede: Det her var meget overraskende for os

Flemming Pedersen sætter ord på FC Nordsjællands nederlag til AC Horsens, hvor man fredag aften tabte med 1-0.

2 min læsning
Flemming Pedersen
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland har fået en glimrende start på Superligaen i denne sæson, hvor man fortsat er tophold og indtager duksepladsen.

Fredag aften led man dog et 1-0 nederlag til AC Horsens på udebane, hvorfor førstepladsen nu kan være i fare. Således kan både Randers FC og Viborg FF overhale Flemming Pedersens tropper, hvis de søndag vinder over henholdvis Silkeborg IF og Brøndby IF.

Dagen derpå sætter FC Nordsjælland-chefen ord på nederlaget, hvor han særligt er opmærksom på nogle fælles aftaler, der ikke blev overholdt i kampen. Det fortæller han i et interview på klubbens hjemmeside:

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Premier League vender tilbage!

– Vi havde virkelig store problemer i de første 20-25 minutter, da vi ikke havde noget intensitet i vores spil. Derfor havde vi også svært ved at sætte tempo i alt, hvad vi foretog os, indleder Flemming Pedersen og fortsætter:

– Det var meget overraskende for os, da vi havde italesat, at vi skulle have pres på deres stopper, så de ikke havde mulighed for at spille de lange bolde frem på deres angribere. Men vi kom først rigtigt i gang efter Horsens 1-0 mål, hvilket var for sent.

FC Nordsjælland spiller – ligesom AC Horsens – sin næste kamp i Superligaen efter landsholdspausen.

Her får Flemming Pedersen tropper mandag den 3. oktober besøg af Randers FC hjemme på Right to Dream Park, mens AC Horsens dagen inden skal en tur til Silkeborg.

Highlights: Udholdende Horsens-defensiv sørgede for sejr over FC Nordsjælland

I FC Nordsjælland har man dog arrangeret to træningskampe i landsholdspausen, hvor man møder superligakollegerne fra Silkeborg og 2. Bundesliga-mandskabet Hamburger SV.

Til de opgør har Flemming Pedersen også knyttet et par ord til:

– Fokusset kommer til at være på at give en masse spilleminutter til så mange som muligt, da vi selvfølgelig gerne vil øge konkurrencen. Vi har haft næsten en identisk start-11 de sidste par kampe, så en pause som denne skal vi sørge for at udnytte.

– På samme tid skal vi selvfølgelig sørge for at holde alle spillere i ilden, så alle er klar til, at det igen går løs i 3F Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer