Highlights: Udholdende Horsens-defensiv sørgede for sejr over FC Nordsjælland

Fredag aften tog oprykkerne fra AC Horsens imod topholdet fra FC Nordsjælland i Superligaen, som hjemmeholdet vandt knebent med 1-0.

AC Horsens-FC Nordsjælland highlights

To hold der har overrasket i denne sæson af Superligaen tørnede sammen fredag aften, hvor tabellens syvendeplads fra AC Horsens tog imod topholdet FC Nordsjælland.

Hjemmeholdet tog overraskende teten og bragte sig i front på et mål af midtstopperen Magnus Risgaard Jensen, der løb fra bagkæden op i FCN-feltet efterfulgt af en sikker inderside i nettet til stillingen 1-0.

I anden halvleg fandt gæsterne det offensive spil frem, som har ført dem til førstepladsen i Superligaen, men den sidste skarphed foran målet er udeblevet.

De sidste ti minutter blev Horsens-feltet forvandlet til et skydetelt, men Nordsjælland kunne ikke gennemtrænge hjemmeholdets solide defensiv. AC Horsens vinder dermed 1-0 og det bringer dem op på en foreløbig femteplads i tabellen.

AC Horsens 1-0 FC Nordsjælland (Magnus Risgaard Jensen, ’25)