1 min læsningSon fik endelig hul på scoringsbylden: Sikker på målene ville komme

Son Heung-Min fandt sin sædvanlige målnæse frem lørdag med et hattrick mod Leicester.

1 min læsning
Son Heung-Min Tottenham hattrick Leicester

I sidste sæson skælvede målmændene i Premier League ved tanken om at stå overfor Son Heung-Min.

23 scoringer sendte sydkoreaneren på topscorerlistens delte førsteplads med Mohamed Salah ved sin side, men i år har Tottenham-stjernen været ugenkendelig.

Highlights: Spektakulære Son begravede Leicester med hattrick i målrigt brag

Efter de første otte kampe i sæsonen sad Son på en kedelig stime uden at finde vej til netmaskerne en eneste gang. En stime som endte med et brag, da den 30-årige offensiv scorede et hattrick på under 15 minutter, hvor to af dem må betegnes som drømmehug uden for feltets rammer.

– Jeg har afsluttet dårligt i denne sæson, men samtidig også været uheldig med et selvmål, to offside og et skud på overliggeren. Jeg var sikker på, målene nok skulle komme og har ikke været bekymret, siger Son til Sky.

Sydkoreaneren medgiver efterfølgende, at de fraværende scoringer har plaget ham sæsonen ud.

– Jeg har kunnet gøre det meget bedre, end jeg har gjort. Holdet har præsteret god, men jeg har været skuffet over mig selv.

Son’s hattrick afgjorde en ellers spændende 3-2 føring til slutresultatet 6-2.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer