Highlights: Spektakulære Son begravede Leicester med hattrick i målrigt brag

I lørdagens sidste Premier League-opgør tog ubesejrede Tottenham imod kriseramte Leicester, der fortsat jagter sæsonens første sejr. Her rendte Son Heung-Min med oversskrifterne efter et opsigtsvækkende hattrick.

Tottenham-Leicester Premier League Highlights se

Leicester skulle på en svær opgave mod Tottenham forsøge at hente sæsonens første sejr på Hotspur Stadium.

Son Heung-Min, der inden opgøret endnu ikke havde fundet vej til netmaskerne i sæsonen, indtog hovedrollen og uddelte tre hurtige lussinger til Leicester, som gik fra banen med et 6-2 nederlag.

Leicester-jagten på de tre point startede ellers lige efter bogen med en scoring af Youri Tielemans, der eksekverede sikkert på et omspark fra ellevemeter pletten.

Harry Kane udlignede tre minutter senere med hovedet efter et perfekt indlæg ind i bagrummet fra Dejan kulusevski. Kort før pausen bragte James Maddison balance i regnskabet til 2-2. I anden halvleg sendte Rodrigo Bentancur Tottenham tilbage på sejrskurs, inden den mållystne holdkammerat tog over.

Son Heung-Min har noget overraskende ikke scoret i de seneste otte kampe, men sydkoreaneren genfandt sit spektakulære topniveau på under et kvarter. Først med to fuldtræffere uden for feltet og derefter med en sikker inderside til 6-2.

Tottenham 0-1 Leicester (Youri Tielemans, 6′)

Tottenham 1-1 Leicester (Harry Kane, 9′)

Tottenham 2-1 Leicester (Eric Dier, 21′)

Tottenham 2-2 Leicester (James Maddison, 41′)

Tottenham 3-2 Leicester (Rodrigo Bentancur, 47′)

Tottenham 4-2 Leicester (Son Heung-Min, 73′)