1 min læsningPSG-rådgiver afslår rygte: Neymar skulle aldrig sælges

Ifølge PSG-rådgiveren Luis Campos var det aldrig intentionen, at Neymar skulle sælges i sommerens transfervindue.

1 min læsning
Foto: Jack Guez/AFP/Ritzau Scanpix

Paris Saint-Germain har en stjernespækket offensiv, der blandt andet tæller trioen Neymar, Lionel Messi og Kylian Mbappé.

I et interview med Goal afslører Paris Saint-Germain-rådgiveren Luis Campos, at klubben aldrig ønskede at sælge Neymar på trods af utallige rygter.

– Selvom jeg hørte, at Kylian (Mbappé, red.) ønskede Neymar solgt, var det ikke tilfældet. Vi regner med alle tre (Mbappe, Neymar og Messi, red.). Sidste år var Kylian (Mbappé, red.) den bedste spiller i verden. Messi tilpassede sig, Neymar var skadet, mens Kylian (Mbappé, red.) holdt sammen på holdet. Han er en stor spiller, sagde Campos til Goal.

Neymar ankom til Paris-klubben fra FC Barcelona i 2017, hvor den brasilianske troldmand blev hentet for svimlende 222 millioner euro – svarende til 1,65 milliarder kroner.

– Men Neymar er en meget god spiller: Det er der ingen tvivl om. På trods af vedvarende rygter må jeg have hørt forkert, fordi han kommer altid til tiden. Jeg ser Neymar som involveret i holdet, projektet og klubben.

Journalist spurgte PSG-træner om klimaforandringer: Mbappé knækker sammen af grin

Neymar har i denne sæson var flyvende for den franske storklub, hvor han har leveret 11 kasser og syv oplæg i blot ti optrædener.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer