2 min læsningJournalist spurgte PSG-træner om klimaforandringer: Mbappé knækker sammen af grin

Et spørgsmål om PSG's transportvalg i forbindelse med klimaforandringerne, udløste grin hos PSG-træner Christophe Galtier og PSG-stjernen Kylian Mbappé.

2 min læsning

PSG tørner tirsdag aften sammen med Juventus, når de to storklubber tager hul på denne sæsons udgave af Champions League.

Forinden kampen var PSG-træner Cristophe Galtier vanen tro at finde på pressemødet dagen forinden, hvor han denne gang havde Kylian Mbappé ved sin side.

Her blev Christophe Galtier på et tidspunkt spurgt ind til PSG’s valg af transport, og om man ikke generelt burde overveje at rejse mere med tog fremfor fly for at skåne klimaet.

Spørgsmålet fik Christophe Galtier til at vende blikket mod Kylian Mbappe, inden den franske stjernangriber brød ud i latter.

Efter et par sekunder i nærmest akavet stilhed, samlede PSG-træneren sig sammen og leverede et mere eller mindre sarkastisk svar til spørgsmålet.

– Jeg tænkte nok, jeg ville få det spørgsmål.

– For at være helt ærlig overfor dig, så talte jeg med den virksomhed, der arrangerer vores transport, i morges (mandag morgen, red.), og vi undersøger nu muligheden for at benytte os af blokarts.

Blokarts er en form for kitesurfing på land, hvor et sejl sætter fart under hjulene på noget, der ligner en trehjulet cykel. Du kan klippet af Christophe Galtier og Kylian Mbappés reaktioner nederst i artiklen.

Spørgsmålet om PSG’s transportløsninger skyldes formentlig, at den franske storklub valgte at benytte sig af et fly til udekampen mod Nantes lørdag, selvom det kun havde taget to timer at rejse med tog i stedet.

PSG-spilleren Marco Veratti lagde her en video fra flyet op på sin Instagram, hvilket fik flere Instagram-brugere til at undre sig.

Blandt andet lød en af kommentarerne:

– “I betyder meget for jeres fans, og jeres adfærd har stor betydning. Til denne tur, hvorfor ikke tage toget, hvilket gør meget mindre skade end et fly? Klimakatastroferne er på vej, hjælp“.

PSG-boss: Messi, Mbappé og Neymar må acceptere bænken i PSG

PSG slipper dog for at skulle forholde sig til valget af transport til tirsdagens kamp, da det er Juventus, der har taget turen til den franske hovedstad.

Kampen mellem PSG og Juventus bliver fløjtet i gang klokken 21.00 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Du kan se videoen med Cristophe Galtiers og Kylian Mbappés reaktion på spørgsmålet i videoen nedenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer