2 min læsningDommerformand reagerer på voldsom kritik: Der skal kigges indad

Michael Johansen svarer på kritikken vedrørende sin ledelsesstil overfor dommerstanden i Danmark.

2 min læsning
Kritik af Michael Johansen dommerudvalget formand

I et længere interview med Politiken retter tidligere topdommer i Superligaen, Benjamin Willaume-Jantzen, skarp kritik mod formanden for dommer udvalget, Michael Johansen.

Anklagerne går på, at en særdeles hård tone fra Michael Johansen har været med til at øge antallet af fejl hos de danske dommere. Samtidig fortæller Willaume-Jantzen til avisen, at eventuelle indvendinger blev fejet væk og i stedet erstattet med ‘voksenskældud’.

Tidligere superligadommer fortæller om skrækledelse: Der var fundet 20-30 klip frem, og så blev vi alle savet midt over

Til TV 2 svarer Michael Johansen nu selv på den kritik, der er rettet direkte mod ham og hans måde at drive dommerudvalget.

– Jeg er nødt til at kigge indad, når Benjamin har oplevet det her, og jeg skal forstå og se, hvor stort omfanget er. Er det en enkeltsag, er det to sager?

– Jeg kender ikke omfanget, men jeg kan på ingen måde acceptere, at vi har en kultur, som ikke er optimeret. Det er mit ansvar, og det går vi videre med efterfølgende, siger formanden for dommerudvalget til TV 2.

Næste skridt for Johansen bliver at undersøge sagens omfang, da han på nuværende tidspunkt kun kender til Willaume-Jantzens historie.

– Det første, jeg kan gøre, er at få et overblik. Jeg er kun blevet forelagt én case, og jeg hører, der skulle være flere. Men jeg har ikke anledning til at tro, at der skulle være et større problem. Skulle der være en større udfordring, må vi løse den, siger Michael Johansen.

Forud for denne sæson har DBU ansat alle superligadommerne på deltidskontrakter for at professionalisere dommerhvervet yderligere.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer