1 min læsningThomas Frank om sin nyudklækkede landsholdsspiller: Meget større end folk forstår

Thomas Frank er stolt over, at hans angriber Ivan Toney er blevet udtaget til det engelske landshold.

1 min læsning
Thomas Frank Brentford England Landshold

Torsdag udtog Gareth Southgate sine 28 udvalgte spillere til det engelske landshold.

Her har Brentfords Ivan Toney sneget sig ind i truppen for første gang i karrieren. Det glæder naturligvis den danske manager Thomas Frank, at en af hans profiler nu får chancen for trække i landsholdstrøjen for England.

Brentford-angriber udtaget til Englands trup – United-profil udeladt

– Det er en fantastisk historie. Man kan se glæden og stoltheden i folks øjne, når man snakker om det i klubben og med fansene. Der er et meget større øjeblik, end folk forstår, fortæller Thomas Frank på et pressemøde fredag ifølge Bold.dk.

Brentford-angriberen har også været brandvarm i sæsonens indledning med fem scoringer i seks kampe, senest med et hattrick mod Leeds. Derfor fortjener Ivan Toney også udtagelsen ifølge Thomas Frank.

– Hans evne til at komme i feltet og spille sammen med sine holdkammerater er på et meget højt niveau. Jeg synes, at Ivan’s potentiale er meget stort, og han er ikke nået toppen endnu. 

Toney’s England-debut bliver potentielt set til virkelighed, når England først møder Italien og dernæst Tyskland i UEFA Nations League henholdsvis den 23. og 26. september.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer