1 min læsningThomas Frank: De er det bedste hold i Premier League efter City

Thomas Frank ser frem til en svær opgave søndag, når de møder, hvad der ifølge den danske manager, er Premier Leagues næstbedste hold.

1 min læsning
Thomas Frank Brentford-Arsenal

Brentford befinder sig i en flot ubesejret stime de seneste tre kampe i Premier League.

Næste opgave består af en hjemmekamp mod formstærke Arsenal, der noget overraskende har lagt sig i spidsen af tabellen efter de første seks runder.

Thomas Frank om sin nyudklækkede landsholdsspiller: Meget større end folk forstår

Da de to klubber mødtes i åbningskampen i sidste sæson storspillede Brentford sig til en 2-0 sejr. Men når Thomas Frank og Brentford møder Mikel Arteta og Arsenal søndag, forventer den danske manager, at hans mandskab kommer på en svær opgave – faktisk den næstsværeste af slagsen i ligaen.

– Vi spiller mod en meget god modstander. Èn ting var at slå dem for et år siden, men for mig er de nu, efter Manchester City, det bedst præsterende hold i Premier League, fortæller Thomas Frank til Football London.

– Jeg sagde til spillerne, at vi bliver nødt til at forsvare virkelig godt. Hvis vi gør det, så er jeg overbevist om, at vi vil have vores muligheder gennem hele kampen. Ingen tvivl om, at dette vil være vores største udfordring indtil videre, fastslår Thomas Frank.

Om Thomas Franks defensiv kan stå imod Arsenals buldrende offensiv bliver afgjort søndag klokken 13.30 og kampen kan overværes på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer