2 min læsningTidligere FC Barcelona-stjerne går ind i dansk sportsbrand

Verdens mest vindende fodboldspiller med en samling på hele 43 titler bliver medejer af nyt dansk sportsbrand.

2 min læsning
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Det aarhusianske sportsbrand, Liiteguard, kan nu bryste sig af, at have et rigtig stort navn i ryggen, når de fremover skal sælge deres sportstøj.

Den tidligere Barcelona-stjerne, Dani Alves, tiltræder nemlig firmaets ejerkredsen, der i forvejen tæller de to tidligere danske landsholdsspillere, Jakob Poulsen og Thomas Sørensen.

Det offentliggør firmaet onsdag eftermiddag.

Hovedpersonen selv glæder sig over at være en del af Liiteguard og håber, at han kan være med til at gøre en forskel for virksomheden, så flere kan få gavn af deres produkter.

– Jeg vil være en del af Liiteguard, fordi jeg vil hjælpe så mange som muligt med at jagte deres drømme om at dyrke sport uden at blive begrænset af skader og småskvavanker. Jeg vil dele mine erfaringer med Liiteguard, når nye produkter skal udvikles og optimeres, fortæller Dani Alves om det nye samarbejde, og fortsætter:

– Liiteguards produkter, især tights og strømper, har haft en helt afgørende betydning for min karriere og min skadeshistorik. Jeg ved, hvad produkterne kan, og derfor er jeg overbevist om, at Liiteguard går en stor fremtid i møde, og den rejse vil jeg med på.

Medie: Dansk manager i spil til Premier League-job

Forbindelsen mellem Liiteguard og Dani Alves blev i sin tid skabt ved lidt af en tilfældighed, da Neymar og Kylian Mbappé var ankelskadet på samme tid hos fodboldklubben PSG.

Her kontaktede virksomheden PSG’s cheffysioterapeut og tilbød de to stjerner at prøve deres specialstrømper. Og det ville de gerne.

Efterfølgende kunne de se Dani Alves bruge deres specialstrømper. Og da de kontaktede fodboldstjernen på Instagram blev de positivt overraskede. Dani Alves ville ikke blot have flere strømper og andre produkter. Han ville også drøfte virksomheden.

Nu er den tidligere Barcelona-stjerne så blev en del af ejerkredsen. Alves er på trods af sine 39 år stadig aktiv spiller. Han tørner til dagligt ud for UNAM Pumas i den bedste Mexicanske liga.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer