2 min læsningJess Thorup om FCK-profil: Han er klar mod FC Midtjylland

Jess Thorup forventer at have Zeca klar til kamp mod FC Midtjylland, til trods for at FCK-anføreren ved flere lejligheder er blevet sparet i superligakampene i denne sæson.

2 min læsning

Der kan efterhånden ikke herske tvivl om Carlos Zecas rolle og vigtighed for F.C. København.

Senest bevidste han sig som en værdifuld spiller for FCK onsdag aften, hvor det lykkedes de danske mestre at hente et uafgjort resultat i Parken mod Sevilla.

Playoff-kampene mod Trabzonspor og Champions League-gruppespillet med to kampe mod henholdsvis Dortmund og Sevilla har dog sat sit præg på Zeca, der ad flere gange har siddet over i kampene i Superligaen, for at være fit til kampene i Europa.

Således er det blot blevet til en enkelt startplads i Superligaen for Carlos Zeca i denne sæson, mens han senest var helt udeladt af truppen mod OB.

Søndag spiller F.C. København så atter i Superligaen, i hvad der for nogle måneder siden ville have været et absolut topbrag – det er nemlig FC Midtjylland, der venter på MCH Arena.

Denne gang er det dog en kamp mellem superligaens aktuelle 6. og 8. plads, men det ændrer ikke på vigtigheden af kampen. Planen er derfor også, at Carlos Zeca skal spille denne gang. Det fastslår FCK-træner Jess Thorup.

– Jeg har haft rigtig mange snakke med Zeca og lægestaben i forhold til, hvor meget vi kan presse ham. Nu har vi en kamp på søndag, og så er der 14 dages landskampspause. Så lad mig sige det sådan, at det vil undre mig meget, hvis jeg ikke ser Zeca på banen søndag, siger Jess Thorup.

Highlights: FCK og Sevilla delte rovet i Parken

Udover Carlos Zeca, er Andreas Cornelius stadig et spørgsmålstegn til kampen mod FC Midtjylland søndag.

Den hjemvendte landsholdsangriber udgik efter opvarmningen til forrige kamp i Superligaen mod OB, og har sidenhen ikke deltaget i træningerne op til Champions League-kampen mod Sevilla onsdag. Under kampen sad han på tribunen.

F.C. København og FC Midtjylland tørner sammen på MCH Arena i Herning søndag klokken 18.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer